جمعه 29 فروردین 1404

پیرس مورگان:/ رونی به رونالدو حسادت می‌کند و مزخرف می‌گوید!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
پیرس مورگان:/ رونی به رونالدو حسادت می‌کند و مزخرف می‌گوید!

پیرس مورگان با انتقاد شدید از صحبت‌های اخیر وین رونی درباره کریستیانو رونالدو، او را به حسادت متهم کرد.

به گزارش "ورزش سه"، وین رونی ستاره سابق منچستریونایتد اخیرا درباره وضعیت بحرانی باشگاه سابقش صحبتهایی کرد و به اریک تن‌هاخ، سرمربی شیاطین سرخ، توصیه کرد در بازی این هفته مقابل لیورپول کریستیانو رونالدو را روی نیمکت بنشاند. این صحبت‌های رونی خشم پیرس مورگان، مجری مشهور انگلیسی و دوست صمیمی رونالدو را برانگیخت.

رونالدو با اینکه در طول تابستان به صراحت از قصد خود برای جدایی از یونایتد گفته بود اما در دیدار هفته گذشته این تیم مقابل برنتفورد که با شکست 4-0 به پایان رسید به عنوان بازیکن فیکس به میدان رفت. شاگردان تن‌هاخ فردا به امید کسب اولین پیروزی در فصل جدید به مصاف لیورپول می‌روند. وین رونی در آستانه این بازی از سرمربی هلندی خواست برای نتیجه گرفتن رونالدو و مارکوس راشفورد را روی نیمکت بنشاند.

پیرس مورگان که دوست صمیمی ستاره پرتغالی است از صحبتهای وین رونی خشمگین شده و او را به مزخرف‌گویی متهم کرد. صحبتهای رونی در همان روزی مطرح شد که تیم او دی‌سی یونایتد در لیگ آمریکا مقابل فیلادلفیا با نتیجه 6-0 شکست خورد و پیرس مورگان برای پاسخ به او به این شکست هم کنایه زد.

مورگان در یک توییت نوشت:" رونی از وقتی مربی شده فقط در 28درصد بازی‌هایش پیروز شده و دیروز هم 6-0 باخت. بنابراین به او توصیه می‌کنم از توصیه به مربیان دیگر دست بردارد و به کریستیانو حسادت نکند و درباره‌اش مزخرف نگوید. وین رونی چه از نظر موفقیت‌ها و چه از نظر آمادگی بدنی اصلا با رونالدو قابل مقایسه نیست".

پیرس مورگان:/ رونی به رونالدو حسادت می‌کند و مزخرف می‌گوید! 2
پیرس مورگان:/ رونی به رونالدو حسادت می‌کند و مزخرف می‌گوید! 3
پیرس مورگان:/ رونی به رونالدو حسادت می‌کند و مزخرف می‌گوید! 4