سه‌شنبه 6 آبان 1404

پیست اسبدوانی فرانسه در تصرف دو اسب ایرانی!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پیست اسبدوانی فرانسه در تصرف دو اسب ایرانی!

یک اسب متعلق به مالکین ایرانی موفق شد در مسابقه‌ی جایزه بزرگ و بلک‌تایپ «پری حیان» در کشور فرانسه به عنوان قهرمانی دست یابد.

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسابقات اسبدوانی «پری حیان» در پیست تولوز فرانسه شاهد درخشش دو اسب کمپانی پروش اسب ایران بود. «تی اس وسیما مادیان‌» سه ساله که برای سومین بار در یک رویداد بلک تایپ، از عالی‌ترین تورنمنت‌های اسبد‌وانی دنیا شرکت می‌کرد، درحالی که در خط استارت صاحب جایگاه مناسبی نشده بود و تا 200 متر پایانی در جایگاه هفتم قرار داشت با استارتی انفجاری توانست قهرمان این کورس شود.

تی اس وسیما که توسط زاویه توماس دوملت، مربی فرانسوی متولد تهران آموزش یافته متعلق به دانیال جباری قائم مقام و مدیر پیشین کمیته آموزش اسبدوانی ایران است. اولین اسبی که تحت مالکیت مالکین ایرانی موفق به قهرمانی در یک مسابقه بلک‌تایپ در نژاد عرب شده است.

اما تی اس ویسما تنها اسب قهرمان پرورش یافته در کمپانی ایرانی نبود و «نرسی نریان» سه ساله که به تازگی به عنوان گران‌ترین اسب حراج آرکانا فرو‌خته شده توانست با اختلاف از سایر رقبا قهرمان دسته نریان‌های این کورس بلک تایپ در تولوز فرانسه شود.