پیشرفت موثر پروژههای بندری جنوب کشور با طرحهای مطالعاتی / ارتقاء شاخصهای جامعه با نگاه پژوهشی محقق میشود
پژوهش را میتوان یکی از مولفههای اصلی برای پیشرفت هر جامعه عنوان کرد، چرا که پیشرفت هر جامعه در رشتههای مختلف علمی، مرهون پژوهش است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ تحقیقات دانشمندان و نخبگان در رشته های مختلف علمی باعث می شود که علم با توسعه بیشتری مواجه شود و این علم توسعه یافته در امورات جاری جامعه نیز کاربردهای خودش را نشان می دهد. امروزه از پژوهش های علمی مختلفی در اداره امور جامعه استفاده شده است که نمونه این پژوهش ها را در صنایع بزرگ شاهد هستیم. اهمیت کارهای مطالعاتی یا پژوهش به قدری ارزشمند است که می تواند شاخص رشد علمی و اقتصادی یک جامعه را در یک برهه از زمان چند برابر ارتقاء بخشد. امروزه از کارهای مطالعاتی و پژوهشی در بسیاری از تقاط جامعه مورد استفاده قرار می گیرد که در جنوب کشور به خصوص در سازمان های بنادری مفید فایده بوده است که نمونه آن می توان به چگونگی عملیات های جابجایی کالا و حتی ارتقاء عملکردهای اداری و نیروی انسانی اشاره کرد.
9 پروژه مطالعاتی در حوزه های مختلف دریایی و بندری هرمزگان علیرضا محمدی کرجیران مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن گرامی داشت هفته پژوهش و تشریح کارنامه مطالعاتی این اداره کل در سال1400 اظهار کرد:9 پروژه مطالعاتی در حوزه های مختلف دریایی و بندری به دست کارشناسان این اداره کل در دست اقدام است که از این تعداد پنج مورد از آنها در حال انجام فرآیند مطالعاتی است. محمدی کرجیران افزود: یکی از راهبردهای مهم پژوهشی تامین نیازهای علمی سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه کاربردی و توسعهای متناسب با مأموریت محوله است. وی در تشریح جزییات پروژههای مطالعاتی که شش مورد آن مربوط به حوزه معاونت بندری واقتصادی است، بیان داشت: طرحهای مطالعاتی "بررسی و رتبهبندی علل و عوامل موثر بر بهینهسازی عملیات غیرکانتینری در بندر شهید رجایی" و همچنین "مطالعه بررسی و چگونگی پیادهسازی فرآیند ورود کالا از راه خشکی در بندرشهید رجایی راهبر مهمی بود که " توسط معاونت امور بندری و اقتصادی" در حال اجراست. مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی از دیگر پروژههای مطالعاتی در دست اقدام معاونت بندری به "مطالعه و بررسی ضرورت ایجاد ترمینال حمل درون بندری در این منطقه ویژه، تحلیل و بررسی شاخصهای کلیدی عملیات کانتینری بندر شهید رجایی و امکانسنجی جابجایی ترمینال مواد معدنی بندر خلیح فارس و نیز پروژه "بررسی و مقایسه روشهای دریافت Thc در بندر شهید رجایی اشاره کرد.
بهینه سازی ساختار زنجیره تامین با اقدامات پژوهشی محمدی کرجیران گفت: پروژههای مطالعاتی "بررسی و رتبهبندی عوامل موثر در نکول تعهدات بدهکاران تجاری و ارائه راهکار و "بهینه سازی ساختار زنجیره تامین (تدارکات و انبار) در اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان" از دیگر پروژه های پژوهشی است که از سوی معاونت برنامهریزی، توسعه مدیریت و منابع اداره کل در دست انجام است. به گفته وی، پروژه مطالعاتی "بازنگری طرح مقابله با شرایط اضطراری مجتمع بندری شهید رجایی" از سوی واحد HSE و آتشنشانی بندر شهید رجایی نیز بخش دیگری از کارنامه پژوهشی اداره کل بنادر هرمزگان به شمارمی آید. مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در پایان حمایت از طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی، چاپ و تولید کتاب، پایاننامههای دانشجویی و مقالات علمی را بخشی از کارنامه پژوهشی اداره کل بنادر استان برشمرد و یاد آور شد: تمامی فعالیتهای پژوهشی و حمایتهای مطالعاتی بنادر در راستای تحقق سند چشمانداز 1404 با رویکرد افزایش سهم تولید محصولات و خدمات مبتنی بر دانش داخلی صورت گرفته ضمن اینکه شرکتهای دانشبنیان نیز میتوانند با حضور در بخشهای مختلف بندر شهید رجایی و حوزههای دریایی نقش مؤثری را در پیشرفت و توسعه فعالیتها در این بندر ایفا نمایند. انتهای پیام /