پیش بینی سرمربی سعودیها از جام جهانی درست از آب درآمد
به گزارش خبرگزاری فارس، پرونده مسابقات جام جهانی 2022 قطر شب گذشته بسته شد. آرژانتین در فینال مسابقات در ضربات پنالتی فرانسه را مغلوب کرد و قهرمان جهان شد.
اولین شگفتی جام جهانی 2022 وقتی شکل گرفت که یاران مسی در اولین بازی خود در این تورنمنت مغلوب عربستان شدند. سعودی ها در این بازی موفق شدند با نتیجه 2 بر یک آلبی سلسته را شکست دهند.
هروه رنار سرمربی عربستان بعد از این بازی پیش بینی جالبی انجام داد و گفت: آرژانتین تیم خوبی است و به نظرم از گروه صعود می کند و در نهایت قهرمان جام جهانی 2022 می شود.
این پیش بینی عجیب سرمربی عربستان بعد از پیروزی مقابل آرژانتین شب گذشته محقق شد. یاران مسی با این قهرمانی سومین جام خود را در این تورنمنت کسب کردند.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیداخبار چهرهها
جام جهانی 2022
پیش بینی سرمربی سعودیها قهرمانی مسی با پیشگویی سرمربی عربستان! لیونل مسی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است