دوشنبه 8 دی 1404

چرا کنتور آب منازل در منطقه شهران پایتخت اشتراکی است؟

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
چرا کنتور آب منازل در منطقه شهران پایتخت اشتراکی است؟

#تهران_ ما موضوع کنتور آب اشتراکی یکی از کوچه‌های میدان شهران را پیگیری کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از شهروندان با ارسال پیامکی به بخش #تهران_ ما باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:«ما اهالی کوچه شش دستگاه واقع در میدان شهران هستیم. سالهاست که تمام خانه‌های کوچه با یک کنتور آب زندگی می‌کنیم، خواهش میکنم به مشکل ما رسیدگی کنید.»

*س_پاسخ سازمان آبفا تهران؛_س*

سازمان آبفا در پاسخ به این سوال به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این منطقه نیازمند لوله گذاری است؛ که البته این طرح تصویب شده و برای عملیاتی کردن آن نیاز به اخذ مجوز حفاری از شهرداری منطقه پنج است. ولی متاسفانه به دلیل منع قانونی، در حال حاضر این امکان وجود ندارد.

*س_پاسخ شهرداری منطقه پنج؛_س*

شهرداری منطقه 5 به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امکان صدور مجوز وجود ندارد چرا که این املاک در محدوده حفاظت از باغات کن قرار گرفتند و نیاز به تاییدیه نقشه‌ها توسط شورای عالی شهرسازی دارد؛ لذا شهرداری منطقه نمی‌تواند مجوز صدور حفاری صادر کند.

این سازمان اعلام کرد: حصارک و محله کن طرح تفصیلی برای آن‌ها ابلاغ نشده و بارگذاری هرگونه توسعه شهری برای آن امکان پذیر نیست همچنین ما منتظر ابلاغیه شورای عالی شهرسازی مبنی بر تاییدیه نقشه‌ها هستیم تا بتوانیم برای آن‌ها صادر کنیم.

انتهای پیام /