شنبه 15 شهریور 1404

چشم جشنواره آفریقایی بلک‌استار به پویانمایی «آنی و مانی» روشن شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
چشم جشنواره آفریقایی بلک‌استار به پویانمایی «آنی و مانی» روشن شد

پویانمایی «آنی و مانی» تولید مرکز پویانمایی صبا، به همت اداره کل تأمین و رسانه بین‌الملل سیما برای حضور در جشنواره بین‌المللی فیلم بلک‌استار (BSIFF) در کشور غنا انتخاب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان «آنی و مانی» داستان زندگی و نخستین تجربیات دو خواهر و برادر به همین نام را در کنار خانواده‌شان روایت می‌کند و به عنوان یکی از آثار برگزیده، در این جشنواره بین‌المللی که هنرمندانی از سراسر جهان را گرد هم می‌آورد، حضور خواهد داشت.

برگزیده شدن در جشنواره بلک‌استار به معنای راه‌یابی این پویانمایی به آرشیو دیجیتال جشنواره و نمایش رسمی آن در دوره 2025 این رویداد است. این موفقیت نه تنها دستاوردی مهم برای صنعت پویانمایی ایران به شمار می‌آید، بلکه موقعیتی استثنایی برای معرفی میراث فرهنگی بصری ایران به جامعه جهانی و تبدیل این اثر به منبعی معتبر برای پژوهشگران و مؤسسات رسانه‌ای در آینده فراهم می‌کند.

جشنواره بلک‌استار هفتم تا دهم دی‌ماه 1404 (28 تا 31 دسامبر 2025) در کشور غنا برگزار خواهد شد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سیما