پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

چشم یووه به پول عربستان: 60 میلیون برای ستاره ایتالیا

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
چشم یووه به پول عربستان: 60 میلیون برای ستاره ایتالیا

مدیران یوونتوس قیمت مدنظرشان برای فروش فدریکو کیه‌زا، ستاره ایتالیایی، را مشخص کردند.

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس در چند فصل اخیر با مشکلات مالی بسیاری روبرو بوده که شرایط را برای مدیران و بازیکنان این تیم سخت کرده است. جریمه‌ای که فصل گذشته برای این تیم در نظر گرفته شد باعث شد که آنها جایگاهشان را در جدول رده‌بندی از دست بدهند و نتوانند سهمیه حضور در لیگ قهرمانان را به دست آورند. همین موضوع باعث شده که آنها چاره‌ای جز فروش بازیکنان درخشان این تیم برای تامین بودجه و کاهش ضررها نداشته باشند اما حاضر نیستند این بازیکنان را با قیمت پایین بفروشند.

چند منبع نزدیک به این باشگاه تاکید دارند که فروش دوشان ولاهوویچ و همچنین کیه‌زا از برنامه‌های اصلی آنها برای فصل آینده است چون این دو بازیکن بالاترین دستمزد را دریافت می‌کنند و فروش آنها از چند جهت به سود یووه خواهد بود.

در حالی که نیوکسل علاقه زیادی به جذب کیه‌زا دارد، قیمت این بازیکن بین 55 تا 60 میلیون یورو عنوان شده و یووه امیدوار است که عربستانی‌ها برای جذب او و تقویت تیمشان که فصل آینده باید در لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود هزینه کنند.

چشم یووه به پول عربستان: 60 میلیون برای ستاره ایتالیا 2