دوشنبه 9 شهریور 1405

چلسی

چلسی

خبرگزاری تسنیم

باشگاه منچستریونایتد برای جذب مهاجم پرتغالی تیم فوتبال میلان وارد رقابت با دو باشگاه منچسترسیتی و چلسی شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

ستاره سابق تیم ملی فوتبال برزیل و رئال مادرید از ابتلای خود به بیماری افسردگی خبر داد.

وب‌گاه ورزش سه

حتی کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی، هم از دست طعنه‌های سر الکس فرگوسن در امان نبوده است.

وب‌گاه فرارو

مدافع راست تیم ملی فوتبال انگلیس به دلیل مصدومیت زانو، دیدار‌های گروهی انگلیس در جام جهانی از جمله دیدار با ایران را از دست داد.

وب‌گاه ورزش سه

هری مگوایر، مدافع تیم ملی انگلیس، در تلاش است تا خودش را به موقع برای حضور در جام جهانی 2022 قطر آماده کند.

وب‌گاه الف

مدافع راست تیم ملی فوتبال انگلیس به دلیل مصدومیت زانو، دیدارهای گروهی انگلیس در جام جهانی از جمله دیدار با ایران را از دست داد.

خبرگزاری تسنیم

اتحادیه فوتبال انگلیس معتقد است باشگاه چلسی در مورد مدافع ملی‌پوشش سهل‌انگاری کرده است.

وب‌گاه گسترش

ریس جیمز مدافع کلیدی تیم ملی انگلیس بازی با ایران در جام جهانی را از دست داد.

وب‌گاه مشرق نیوز

مدافع کلیدی تیم ملی انگلیس بازی با ایران در جام جهانی را از دست داد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

ریس جیمز شانس همراهی تیم ملی فوتبال انگیس در جام جهانی را نخواهد داشت، جایی که سه‌شیر در گروه B با تیم‌های ایران، آمریکا و ولز همگروه است.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

مدافع چلسی شانس همراهی تیم ملی فوتبال انگلیس در بیست‌ودومین دوره جام جهانی را نخواهد داشت.

خبرگزاری تسنیم

مدافع چلسی شانس همراهی تیم ملی فوتبال انگلیس در بیست‌ودومین دوره جام جهانی را نخواهد داشت.

وب‌گاه مشرق نیوز

زلاتکو دالیچ امیدوار است با حضور ستارگان مطرحی چون لوکا مودریچ، ایوان پریشیچ، کواسیچ، بروزوویچ و... در این دوره نیز به عنوان مدعی ظاهر شده و بتواند به مراحل بالاتر صعود کند.

وب‌گاه مشرق نیوز

مراکش ظاهرا راه صعود به جام جهانی را دوباره یاد گرفته و پس از 4 دوره غیبت در جامهای جهانی 2002، 2006، 2010 و 2014 دوره قبل در روسیه حاضر شد و امسال هم یکی از 5 تیم منتخب قاره آفریقا در قطر خواهد بود.