سه‌شنبه 25 شهریور 1404

چینی‌ها در انبار طلا رکورد شکستند

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
چینی‌ها در انبار طلا رکورد شکستند

موجودی طلا در انبارهای مرتبط با بورس آتی شانگهای اخیراً به بیش از 36 تن رسیده است؛ رقمی که تقریباً دو برابر میزان ثبت‌شده در ماه گذشته است.

به گزارش مشرق، ذخایر طلا در انبارهای آتی بورس شانگهای به سطحی رسیده که کارشناسان آن را «بی‌سابقه» توصیف می‌کنند. گزارش‌های منتشرشده نشان می‌دهد موجودی این انبارها در هفته‌های اخیر رشدی کم‌سابقه داشته و به بالاترین رقم چند سال گذشته رسیده است.

رشد ذخایر طلا در چین در شرایطی رخ می‌دهد که بازارهای جهانی با نوسانات قیمتی روبه‌رو هستند. بسیاری از سرمایه‌گذاران به‌ویژه در آسیا، طلا را همچنان امن‌ترین پناهگاه برای حفظ ارزش دارایی‌ها می‌دانند و این موضوع به افزایش تقاضا و انباشت ذخایر در بورس شانگهای دامن زده است.

کارشناسان معتقدند این روند می‌تواند پیامدهای مهمی برای بازار جهانی طلا داشته باشد. افزایش ذخایر در چین نه‌تنها بر قیمت‌های داخلی اثر می‌گذارد، بلکه به‌طور غیرمستقیم روی معاملات در بازارهای نیویورک و لندن نیز تأثیر خواهد داشت. به گفته تحلیلگران، افزایش عرضه در بورس شانگهای می‌تواند بخشی از فشار تقاضای بین‌المللی را تعدیل کند.

با این حال، برخی هشدار می‌دهند که انباشت بیش از حد ذخایر طلا می‌تواند به‌عنوان سیگنالی از نگرانی‌های عمیق‌تر در اقتصاد چین تعبیر شود. کاهش رشد اقتصادی و نگرانی از آینده بازارهای مالی، از جمله عواملی است که به گفته ناظران، پشت پرده این افزایش بی‌سابقه قرار دارد.

چینی‌ها در انبار طلا رکورد شکستند 2