ژیمناستیک
ژیمناستیک
سایت فدراسیون ژیمناستیک نوشت: سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک گفت: اعتقاد دارم ژیمناستیک ایران هم باید هم به لحاظ مالی و هم به لحاظ تجهیزات و سختافزارها مورد حمایت قرار بگیرد.
تهران - ایرنا - رییس کمیته ملی المپیک گفت: فدراسیون ژیمناستیک با تلاش حداکثری و استفاده از همه ظرفیتها تحول خوبی در این رشته انجام داده است که به آینده آن امیدوارم.
سیدرضا صالحیامیری به همراه نصراله سجادی و پیمان فخری از کمپ تمرینات مجازی کاروان ورزشی اعزامی ایران به المپیک توکیو بازدید به عمل آوردند.
رییس کمیته ملی المپیک گفت: اینچهدرگاهی با تلاش حداکثری و با استفاده از همه ظرفیتها تحول خوبی در ژیمناستیک ایران انجام داده است.
کرج - ایرنا - کرونا، ویروسی است که ماه ها بدون دعوت میهمان کشورمان شده، میهمان ناخوانده بودن از یک سو و اینکه ظواهر نشان دهنده این است که قصد ندارد به زودی زحمت خود را کم کند از سوی دیگر، امروز تبدیل به یک معضل اساسی از جمله در بخش ورزش کشور و استان البرز شده است.
تهران - ایرنا - ملیپوش ژیمناستیک ایران گفت: تصمیم مسوولان مسابقات جهانی باکو کار من را برای کسب سهمیه سخت کرد اما هنوز شانس دارم.
تهران - ایرنا - فدراسیون جهانی ژیمناستیک تاریخ جدید مسابقات گزینشی این رشته که در قطر برگزار می شود را اعلام کرد.
فدراسیون جهانی ژیمناستیک باتوجه به تعویق بازی های المپیک به سال آینده، تاریخ مسابقات رسمی خود را اعلام کرد. طبق جدیدترین اطلاعیه این فدراسیون قرار است جام جهانی قطر از بیستم اسفندماه سال جاری آغاز شده و تا بیست سوم ادامه پیدا کند.
یزد - ایرنا - معاون توسعه اداره کل ورزش و جوانان استان یزد، سرمایه گذاری در فعالیتهای ورزشی را در توسعه سجایای اخلاقی و انسانی جامعه موثر دانست و گفت: این قشر در کنار ورزش علاوه بر مهارتهای ارتباطی، صبر و شکیبایی، جوانمردی و برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف مورد نظر را می آموزند.
رشت - ایرنا - رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: طی چند سال اخیر این رشته در کشور رشد خوبی داشته و افق روشنی نیز برای این ورزش مدنظر است.
رشت - ایرنا - رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: با توجه به پتانسیل بسیار خوب در رشته ژیمناستیک انتظار ملی پوشان بیشتری را از گیلان داریم.
ایرنا نوشت: انسجام و یکپارچگی سازمانها و نهادهای مختلف کشور برای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در چند ماه گذشته موجب شکلگیری موجی از همدلی در بین شهروندان شده است.
تهران - ایرنا - انسجام و یکپارچگی سازمانها و نهادهای مختلف کشور برای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در چند ماه گذشته موجب شکلگیری موجی از همدلی در بین شهروندان شده است.