کاخ سفید
کاخ سفید
سلیمینمین پژوهشگر تاریخ در یادداشتی به واقعه 13 آبان پرداخته است.
اوکراین با کمبود شدید بودجه روبهرو است و اگر تغییری رخ ندهد، تا پایان فوریه ورشکسته خواهد شد.
دنیای اقتصاد: دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، دوره دوم ریاستجمهوری خود را با اعلام شکست مذاکرات با چین برای مهار جریان مرگبار فنتانیل آغاز کرد و در واکنش، برای تحت فشار گذاشتن پکن در مقابله با قاچاق این ماده مخدر مصنوعی، تعرفههایی 20 درصدی بر کالاهای چینی اعمال کرد.
دیک چنی، معاون رئیس جمهور آمریکا در دولت بوش پسر جان باخت.
اقتصادنیوز: اروپای بدهکار و متزلزل برای نگه داشتن اوکراین در میدان جنگ، به پول نیاز دارد. اگر کشورهای اروپایی به این درخواست مالی به چشم یک تمرین دردناک در بودجهبندی سالانه خود نگاه کنند، اشتباه بسیار بزرگی را مرتکب شدهاند؛ چرا که این یک فرصت تاریخی برای تغییر موازنه قدرت بین اروپا و روسیه خواهد بود.
به نظر میرسد توافق چین و آمریکا ناقص و موقت است و این بدان معناست که مهمترین رابطه سیاره زمین همچنان روی شن بنا خواهد شد.
اقتصادنیوز: عضو پیشین شورای اسلامی شهر تهران گفت: در دنیا، نظام «حکمرانی محلی» وجود دارد. الان مثلاً در آمریکا، فرانسه یا انگلستان، شهردار بر نیروهای انتظامی، راهنمایی و رانندگی و پلیس شهری نظارت دارد و شهرداری از امکانات گستردهای برخوردار است. شورا هم اختیارات واقعی دارد و مدیریت شهری و محلی در اختیارش است؛ اما در ایران چنین نیست.
نامزد دموکرات انتخابات شهرداری نیویورک به شدت از ترامپ انتقاد کرد.
اقتصادنیوز: محمد بن سلمان ولی عهد عربستان در تاریخ 18 نوامبر (27 آبان) به واشنگتن سفر خواهد کرد.
کاخ سفید تاریخ سفر ولی عهد عربستان به واشنگتن را اعلام کرد.
اقتصادنیوز: آمریکا و چین فعلا سلاحهای تجاری خود را در غلاف کردهاند. هیچکدام از آنها در حال حاضر خواهان جدایی یا رویارویی نیستند.
دانشجویان انقلابی با تسخیر سفارت آمریکا هم اتاق فرمان کودتا علیه انقلاب را مختل کردند و هم ضربه سختی به برنامهریزی آمریکا برای انحراف انقلاب زدند. آنها با یک تیر دو نشان را هدف گرفتند.
آیا نیویورک در آستانه انتخاب یک شهردار «سوسیالیست» و تقابل مستقیم با کاخ سفید است؟ انتخابات شهرداری، این شهر را نه تنها در میانه جنگ داخلی دموکراتها قرار داده، بلکه آن را بر سر دوراهی انتخاب میان رفاه اجتماعی وعدهدادهشده و خطر فلج شدن با قطع بودجه فدرال گذاشته است.
فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مواضع رهبر انقلاب درباره اختلاف ذاتی میان جمهوری اسلامی و آمریکا گفت: ایران کشوری مستقل و آزاد است و همین استقلال با الگوی سرسپردگی مدنظر آمریکاییها تضاد ماهوی دارد.
واقعه تاریخی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان 1358 در طول 46 سال گذشته دستمایه تالیف کتابهای زیادی درباره این واقعه و روابط ایران و آمریکا شده است.