شنبه 24 آبان 1404

کارلوس کیروش

کارلوس کیروش

وب‌گاه ورزش سه

سرمربی سابق تیم ملی برای اینکه از تلاش خبرنگاران برای مصاحبه فرار کند طی دو سه روز گذشته از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

خبرگزاری تسنیم

پایگاه خبری تحلیلی ESPN نکات مثبت و منفی بازگشت کارلوس کی‌روش به نیمکت تیم ملی ایران را مورد بررسی قرار داد.

خبرگزاری تسنیم

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران رفتار فدراسیون با دراگان اسکوچیچ را ناشایست خواند و گفت باید برخورد بهتری با این مربی کروات می‌شد.

وب‌گاه گسترش

با مخالفت باشگاه فولاد خوزستان با جدایی سرمربی اش، شنیده می شود علیرضا منصوریان و مارکار آقاجانیان نامزدهای دستیاری کارلوس کی‌روش شده‌اند.

وب‌گاه فرارو

ساکرنت در گزارشی درباره بازگشت کی‌روش به فوتبال ایران شش سوال و جواب طرح کرده است.

وب‌گاه مشرق نیوز

یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران با انتشار یک استوری از دراگان اسکوچیچ به خاطر زحماتش تشکر کرد.

وب‌گاه فرارو

سرمربی جدید تیم ملی در دوران دوری‌اش از فوتبال ایران، 2 تجربه نسبتا ناموفق را در قاره آمریکا و آفریقا داشت.

خبرگزاری مهر

مربی سابق تیم ملی فوتبال آفریقای جنوبی و تیم الاهلی مصر بعد از حضور کارلوس کی‌روش در تیم ملی ایران، پیامی را برای او منتشر کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

درحالی که شنیده می‌شد احتمال دارد مهدی محمد نبی جانشین حمید استیلی در تیم ملی می‌شود اما ظاهرا گزینه دیگری در راه است.

وب‌گاه خبر آنلاین

واکنش جواد خیابانی به انتخاب کارلوس کی‌روش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی ایران و اخراج دراگان اسکوچیچ را ببینید. خیابانی در حالی به تمجید کی‌روش پرداخت که پیش‌تر اظهار نظراتی کاملاً متفاوت نسبت به او داشت.

وب‌گاه خبر آنلاین

سردار آزمون اما به عنوان یکی از حامیان اسکوچیچ با انتشار یک استوری از این مربی کروات به خاطر زحماتش تشکر کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

دراگان اسکوچیچ پس از جدایی از ایران حالا بدون تیم است.

وب‌گاه فرارو

شاید مهمترین نکته اردوی پیش‌روی تیم‌ملی، حضور بازیکنان مغضوب اسکوچیچ در لیست کارلوس کی‌روش باشد.

وب‌گاه خبر آنلاین

خبر ورزشی نوشت: با مخالفت باشگاه فولاد خوزستان با جدایی سرمربی اش، شنیده می شود علیرضا منصوریان و مارکار آقاجانیان نامزدهای دستیاری کارلوس کی‌روش شده‌اند.