جمعه 13 شهریور 1405

کارلوس کیروش

کارلوس کیروش

وب‌گاه مشرق نیوز

با قطعی شدن برکناری دراگان اسکوچیچ از سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان، گزینه‌های عجیب هدایت این تیم مشخص شدند.

وب‌گاه مشرق نیوز

لقب دوپاره‌ترین تیم همه تاریخ فوتبال ایران، احتمالا با قدرت برازنده تیمی است که در آستانه جام‌جهانی نفراتش نصف - نصف رودرروی یکدیگر قرار می‌گیرند و آشکارا له و علیه کادرفنی موجود موضع می‌گیرند.

وب‌گاه فرارو

علی کریمی به شایعات چند روز اخیر تغییر سرمربی تیم ملی در آستانه جام جهانی قطر واکنش تندی نشان داد.

وب‌گاه تابناک

گفته می‌شود امروز یا فردا، خبر رسمی قطع همکاری با دراگان اسکوچیچ منتشر خواهد شد و بلافاصله گزینه‌های داخلی با حمایت مجلس در مقابل گزینه خارجی مدنظر وزارت ورزش، روی میز قرار می‌گیرند. برخی اعضای هیات رئیسه هم دنبال ابقای اسکو هستند.

خبرگزاری دانا

به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال راهی جز برکناری دراگان اسکوچیچ و اعتماد به یک گزینه مقبول ایرانی را نخواهد داشت.

وب‌گاه مشرق نیوز

مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: کارلوس کی‌روش حتی اگر 3 میلیون دلار به ما پول هم بدهد نباید او را به تیم ملی برگردانیم چه برسد که بخواهیم به او پول بدهیم.

خبرگزاری دانا

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: در فضای مجازی این گونه القا می‌کنند دولت و وزیر ورزش فشار آورده‌اند اما این طور نیست.

وب‌گاه مشرق نیوز

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: هرچند رفتن اسکوچیچ را لطف به تیم ملی و فوتبال می‌دانم اما موافق حضور کارلوس کی روش و هیچ مربی خارجی دیگر در تیم ملی نیستم.

وب‌گاه خبر آنلاین

بحث تغییر سرمربی بار دیگر حوالی تیم ملی ایران شنیده می‌شود.

وب‌گاه عرشه آنلاین

افراد نزدیک به فدراسیون فوتبال پیش بینی می کنند که امروز دراگان اسکوچیچ برکنار شود و ی کمربی داخلی جایگزین او شود

وب‌گاه منیبان

رئیس کمیته فوتبال مجلس می‌گوید یا علی دایی باید سرمربی تیم ملی شود و یا سرمربی درجه یک خارجی.

وب‌گاه فرارو

این روز‌ها صحبت از دودستگی عجیبی است که بین بازیکنان تیم ملی صورت گرفته است؛ عده‌ای از آن‌ها با فرماندهی سردار آزمون موافق دراگان اسکوچیچ و تداوم همکاری با او هستند و عده‌ای دیگر با پیشتازی مهدی طارمی، در صف مخالفان دراگان ایستاده و تلاش می‌کنند تا کارلوس کی‌روش را به ایران برگردانده و او را به عنوان سرمربی در جام جهانی روی نیمکت بنشانند

خبرگزاری دانا

رئیس کمیته فوتبال مجلس گفت: اگر می‌خواهیم مربی جدید بیاوریم، باید در دنیا درجه یک باشد.

خبرگزاری اکو نیوز