دوشنبه 23 تیر 1404

کاری که ژاپنی‌ها با برد پیت کردند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
کاری که ژاپنی‌ها با برد پیت کردند

ایسنا نوشت: فیلم «قطار سریع‌السیر» با آغاز اکران در سینماهای ژاپن به صدر جدول هفتگی پرفروش‌ترین‌های گیشه جهانی سینما رسید.

این فیلم که بر اساس رمانی ژاپنی نوشته «کوتارو ایساکا» ساخته شده و ماجرای آن در قطار سریع‌السیر بین کیوتو و توکیو روی می‌دهد با آغاز اکران در سینماهای ژاپن در طول چهار روز به فروش 3 میلیون دلاری دست یافت و با احتساب فروش 12.2 میلیون دلاری در آمریکا و دیگر کشورها با مجموع 15.2 میلیون دلار، در صدر گیشه هفتگی سینمای جهان جای گرفت.

این نخستین بار از ژوئن 2021 است که فیلمی با فروش هفتگی 15 میلیون دلار، در رتبه نخست گیشه جهانی قرار می‌گیرد.

در کمدی سیاه و جنایی «قطار سریع‌السیر» علاوه بر برد پیت بازیگرانی چون «آرون تیلور جانسون»، «برایان تایری هنری»، «جوی کینگ»، «مایکل شانون»، «ساندرا بولاک» و «بنیتوآ مارتینز» نقش‌افرینی کرده‌اند و داستان فیلم درباره گروهی از قاتلان است که در یک قطار سریع السیر به سمت توکیو هر یک انگیزه ها و اهداف متضادی را در سر دارند و برد پیت در نقش یک آدمکش آمریکایی به نام «لادی باگ» بازی کرده است.

«قطار سریع‌السیر» تاکنون 85.9 میلیون دلار در آمریکا و 109 میلیون دلار در گیشه جهانی فروخته تا جمع فروش جهانی آن به 195.4 میلیون دلار برسد.

57245

کد خبر 1670501