شنبه 15 شهریور 1404

کاهش 25 درصدی وقوع جرم جعل در کشور

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
کاهش 25 درصدی وقوع جرم جعل در کشور

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کشف 22 هزار فقره انواع اسناد جعلی و کالای تقلبی، گفت: وقوع جرایم جعل در کشور 25 درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کشف 22 هزار فقره انواع اسناد جعلی و کالای تقلبی، گفت: وقوع جرایم جعل در کشور 25 درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی فراجا به عملکرد پلیس آگاهی در حوزه مبارزه با جعل و کلاهبرداری در 5 ماهه سال پرداخت و اظهار کرد: بیش از 83 درصد از جرایم جعل و کلاهبرداری کشف شده است که بدون شک اقدامات ستادی، تعاملاتی، مقابله‌ای و همچنین رده‌های اجرایی در استان‌ها در این خصوص نقش مؤثری داشته اند.

وی در خصوص شرکت‌های هرمی و بازاریابی شبکه‌ای غیر مجاز، افزود: در این رابطه با بهره گیری از اشراف اطلاعاتی 82 فقره پرونده کشف و 205 نفر متهم نیز در استان‌های سراسر کشور دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به دستگیری 81 متهم متواری گفت: کارآگاهان با اجرای یک مرحله طرح مقابله با شرکت‌های هرمی و بازرایابی شبکه ای غیرمجاز موفق به دستگیری 163 نفر از متهمان فعال و پلمب تعداد 9 مکان فعالیت، عضویابی و آموزش شدند.

وی با بیان اینکه وقوع جرایم جعل در کشور 25 درصد کاهش داشته است، خاطرنشان کرد: همچنین اجرای مرحله اول طرح عملیاتی مبارزه با جعل و تقلب در سراسر کشور منجر به دستگیری 65 متهم (جاعل، استفاده کننده از سند مجعول، تولید و توزیع کننده کالای تقلبی) و کشف تعداد 22 هزار فقره انواع اسناد جعلی و کالای تقلبی شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: از دیگر طرح‌های اجرا شده طی این مدت طرح مبارزه با کلاهبرداری با استفاده از برنامه‌های رسیدساز جعلی تلفن همراه در سراسر کشور بود که منجر به دستگیری 70 متهم و کشف 100 فقره از پرونده‌های مرتبط شده است.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: انسداد و فیلتر 400 فقره از سیمکارت ها، حساب‌های بانکی که در فضای مجازی با استفاده از آن‌ها اقدام به تبلیغ و فروش مدارک جعلی می‌کردند و دستگیری تعداد 10 نفر از متهمان مربوطه از دیگر عملکرد پلیس آگاهی در حوزه جعل و کلاهبرداری می‌باشد.

وی تصریح کرد: همچنین تاکنون 60 فقره کارگاه جعل اسناد مالکیتی، اسکناس، مدارک شناسایی و تحصیلی، ضرب سکه‌های تقلبی طلا و تولید منسوجات طلا با عیار پایین، تولید لوازم یدکی تقلبی خودرو، تولید مواد غذایی تقلبی با تجهیزات چاپ و تولید در سراسر کشور شناسایی و انهدام و تعداد 190 نفر از متهمین مربوطه نیز در این خصوص دستگیر شده اند.