جمعه 24 مرداد 1404

کاهش 40درصدی ترددها در جاده‌ها نسبت به سال گذشته

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کاهش 40درصدی ترددها در جاده‌ها نسبت به سال گذشته

زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: میزان تردد وسایل نقلیه در 62 محور شریانی مجهز به دستگاه های تردد شمار در 24 ساعت گذشته، نشان از کاهش 40درصدی عبور و مرور وسایل نقلیه در استان نسبت به مدت مشابه پارسال دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی زندی فر، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب، در خصوص میزان تردد ها در محورهای مواصلاتی استان مرکزی، گفت: تحلیل های ارائه شده، نشان از کاهش تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان نسبت به سال گذشته دارد.

کاهش 40درصدی تردد ها در جاده های استان نسبت به سال گذشته

وی با اشاره به تردد 436هزار دستگاه وسیله نقلیه در 24 ساعت گذشته از محورهای مواصلاتی استان، افزود: میزان تردد ها در 62 محور شریانی مجهز به دستگاه های تردد شمار، نشان از کاهش 40درصدی عبور و مرور وسایل نقلیه در استان نسبت به سال گذشته دارد.

زندی فر همچنین از کاهش 54 درصدی تردد اتوبوس ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: مجموع ورودی وسایل نقلیه استان در 24 ساعت گذشته برابر با 84هزار خودرو و مجموع خروجی استان برابر با 72هزار وسیله نقلیه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی، ادامه داد: آمار تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان پس از توصیه های مسئولین بهداشتی مبنی بر کاهش سفرهای غیرضرور، روندی کاهشی داشته است که جا دارد از همکاری مردم سپاس گذاری کنیم.

انتهای پیام /