پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

کاپیتان رئال رقیب نوله و آلکاراس شد (عکس)

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
کاپیتان رئال رقیب نوله و آلکاراس شد (عکس)

حضور لوکا مودریچ در یک تورنمنت تنیس خیریه بازتاب جالبی در رسانه های دنیا داشت.

به گزارش "ورزش سه"، لوکا مودریچ با پایان دادن به تعطیلات تابستانی از امروز به تمرینات پیش فصل رئال اضافه خواهد شد و فردا همراه تیم راهی تور آمریکا می شود.

کاپیتان دوم رئال مادرید، روز گذشته در یک تورنمنت تنیس در شهر زادگاهش زادار شرکت کرد. تورنمنتی که به همت مارین چیلیچ؛ تنیسور کروات و قهرمان سابق یو اس اوپن، برگزار شد و هدف آن جمع آوری پول برای ساختن شهرک ورزشی کودکان بود. تورنمنتی که سال های 2019 و 2021 نیز با حضور مودریچ و چند ورزشکار سرشناس کروات برگزار شده بود و در هر دو دوره نیز توانست به اهدافش برسد.

مودریچ و چیلیچ در تنیس دوبل به میدان رفتند و خوش درخشیدند. در دو دوره گذشته این زوج توانسته بودند قهرمان تورنمنت شوند. برخی به شوخی می گویند کاپیتان رئال با درخشش در تنیس می تواند تنه به تنه نواک جوکوویچ و آلکاراس هم بزند.

کاپیتان رئال رقیب نوله و آلکاراس شد (عکس) 2
کاپیتان رئال رقیب نوله و آلکاراس شد (عکس) 3
کاپیتان رئال رقیب نوله و آلکاراس شد (عکس) 4
کاپیتان رئال رقیب نوله و آلکاراس شد (عکس) 5