کبدی
کبدی
این روزها با تغییر فصل و سرد شدن تدریجی هوا ابتلا به بیماریهای ویروسی از جمله آنفلوآنزا و سرماخوردگی و به دنبال آن کرونا زیادتر شده است. آنفلوانزا یک بیماری شدید تنفسی است که عامل آن ویروس آنفلوانزا است.
راه درمان کبد چرب چیست؟ چگونه این عارضه را درمان کنیم؟ آیا میتوان داروی کبد چرب را تهیه کرد؟ علائم کبد چرب در چهره چیست؟ این سوالات ممکن است برای هر فردی ایجاد شود.
بعضی داروها برای سالمندان خطرناک هستند و ممکن است باعث تشدید بیماریهای زمینهای این افراد شوند.
دردهای شکمی نوع اول، مثل درد ناشی از اسهال، نفخ، دلپیچه و عادت ماهانه در خانمها را تقریبا همه مردم میشناسند و حداقل چند بار در طول زندگی آن را تجربه کردهاند.
تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون کبدی گفت: مربی هندی 2 هزار و 400 دلار دستمزد میگرفت و امیدوارم وقتی به ایران بازمیگردد با همان دستمزد سال گذشته با فدراسیون ادامه دهد. زیرا با این شرایط اقتصادی واقعا پرداخت دستمزد بسیار سخت است.
مطالعه جدیدی که توسط نگهبانان آب ایالات متحده انجام شده، نشان میدهد که 83 درصد آبراههای آمریکا احتمالاً توسط مواد شیمیایی سمی (PFAS) آلوده هستند.
این روزها با تغییر فصل و سرد شدن تدریجی هوا ابتلا به بیماریهای ویروسی از جمله آنفلوآنزا و سرماخوردگی و به دنبال آن کرونا زیادتر شده است. آنفلوانزا یک بیماری شدید تنفسی است که عامل آن ویروس آنفلوانزا است. در این گزارش شما را با این بیماری بیشتر آشنا میکنیم
چهار نفر از مربیان ورزشی استان همدان در جریان اغتشاشات اخیر، بازداشت شدند.
دختر بزرگتر گفت: مادرم بدون اینکه مرا به دکتر ببرد مدعی است که من بیماری دیابت و مشکل کبدی دارم و سه روز به من غذا نداده است.
مدتی قبل پدر و مادرمان از هم جدا شدند و ما با مادرمان زندگی میکنیم اما او ما را کتک میزند و علائم سوختگی روی بدنمان این موضوع را تأیید میکند. مدام به ما فحاشی میکند و بعد هم ما را به باد کتک میگیرد و بدنمان را میسوزاند. به همین دلیل دلمان نمیخواهد با او زندگی کنیم و میخواهیم با پدرمان زندگی کنیم.
مادرم بدون اینکه مرا به دکتر ببرد مدعی است که من بیماری دیابت و مشکل کبدی دارم و سه روز به من غذا نداده است.
ایران نوشت: چند روز قبل دو دختر 11 و 22 ساله به همراه پدرشان قدم در شعبه هفتم دادسرای امور جنایی تهران گذاشتند تا از مادرشان به خاطر شکنجههای سریالی شکایت کنند.
بهطور طبیعی در کبد هر انسانی چربی وجود دارد. اگر میزان چربی موجود در کبد به بیش از 5 تا 10 درصد وزن کبد برسد، احتمال ابتلا به بیماری کبد چرب افزایش مییابد.
کمتحرکی و خوردن غذاهای ناسالم مانند فستفودها، ابتلا به دیابت، افرایش فشار خون و چاقی از عواملی هستند که ریسک ابتلا به کبد چرب را در زنان افزایش میدهد.