شنبه 11 اسفند 1403

کتاب «دروغ‌پردازی پشتوانه ماتریالیسم» به قلم آیت‌الله صافی گلپایگانی منتشر شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
کتاب «دروغ‌پردازی پشتوانه ماتریالیسم» به قلم آیت‌الله صافی گلپایگانی منتشر شد

به گزارش خبرگزاری فارس، کتاب «دروغ‌پردازی پشتوانه ماتریالیسم» به قلم آیت‌الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید با موضوع پاسخی قوی به ملحدین و جوابی استوار به مخالفین مکتب نورانی اسلام منتشر شد.

این کتاب به قلم این مرجع عالی‌قدر شیعه نوشته‌شده و با براهین روشن، بطلان مکتب ماتریالیسم دیالکتیک را آشکار می‌سازد.

مقدمه کتاب پیرامون عوامل کفر و الحاد اطلاع‌رسانی و همگان به‌ویژه حوزویان و دانشجویان را به تدبر در قرآن به رهبری معصومین علیهم‌السلام ترغیب و تشویش می‌کند.

این کتاب با مقدمه‌ای از آیت الله سید محمود بحرالعلوم میردامادی از اساتید حوزه علمیه نجف اشرف در 144 صفحه به همت انتشارات «دلیل ما» روانه بازار نشر شده است.

علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به پایگاه اینترنتی انتشارات «دلیل ما» به نشانی dalilema.ir مراجعه کنند. مطالعه این کتاب به اهل علم و اساتید و دانشجویان توصیه می‌شود.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید آیت‌الله صافی گلپایگانی مرجع تقلید کتاب دروغ‌پردازی پشتوانه ماتریالیسم انتشارات دلیل ما تازه های نشر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
کتاب «دروغ‌پردازی پشتوانه ماتریالیسم» به قلم آیت‌الله صافی گلپایگانی منتشر شد 2