کرانه باختری
کرانه باختری
اقتصادنیوز: کاخ سفید در بیانیهای اعلام کرد: دونالد ترامپ به حماس به صراحت گفت اگر گروگان ها را آزاد نکند، بهای سنگینی خواهد پرداخت.
شهردار ساحل میامی موفق نشد تا مانع اکران «سرزمین دیگری نیست» شود.
اقتصادنیوز: کشورهای عربی از آمریکا خواستند بر اسرائیل برای توقف جنایتهایش در غزه فشار بیاورد.
کشورهای عربی از آمریکا خواستند بر اسرائیل برای توقف جنایتهایش در غزه فشار بیاورد.
در بیانیه حماس آمده است: رژیم اشغالگر در سایه جنایتهای هولناک خود در نوار غزه به جنایتها علیه ملت ما در کرانه باختری ادامه میدهد. ما از جوانان انقلابی میخواهیم به درگیری با اشغالگران با تمام ابزارهای ممکن برای تاکید کردن بر پیام قدرت و پایداری ادامه بدهند.
اقتصادنیوز: یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت که تماسها با قطر و مصر برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ادامه دارد.
یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت که تماسها با قطر و مصر برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان ادامه دارد.
حماس بیانیه ای درباره جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری منتشر کرد.
اقتصادنیوز: حماس بیانیه ای درباره جنایات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری منتشر کرد.
مراسم اعطای ستاره هالیوود واک آو فیم به گال گدوت، بازیگر اسرائیلی و ستاره فیلم زن شگفتانگیز، روز سهشنبه به دلیل درگیری بین معترضان طرفدار فلسطین و طرفداران اسرائیل مختل شد و به مداخله پلیس انجامید.
جنبش حماس با صدور بیانیهای از شهادت تعدادی از فرماندهان خود در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد. جنبش حماس با صدور بیانیهای از شهادت تعدادی از فرماندهان خود در حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.
به دنبال حملات هوایی اسرائیل و بمباران مردم غزه علاوه بر شهادت و زخمی شدن حدود 700 نفر از غیر نظامیان و کودکان غزه، پنج نفر از اعضای ارشد حماس از جمله عصام الدعالیس، عضو دفتر سیاسی حماس به شهادت رسیدند. به دنبال حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، پنج عضو ارشد حماس به شهادت رسیدند. به دنبال حملات هوایی اسرائیل و بمباران مردم غزه علاوه بر شهادت و زخمی شدن حدود 700 نفر از غیر نظامیان و...
اقتصادنیوز: منابع خبری بامداد سه شنبه اعلام کردند که رژیم صهیونیستی حمله به غزه را از سرگرفته است
رئیس سابق شاباک تهدید کرد اگر نتانیاهو به قانون گریزی خود ادامه دهد، من به شکل گستردهای دست به افشاگری خواهم زد.
پادشاه اردن در دیدار با رئیسجمهور و نخستوزیر ایتالیا در رم، نسبت به تشدید تنش در کرانه باختری هشدار داد.
وزیر امور خارجه مصر هدف اصلی کنفرانس بازسازی غزه را تامین منابع مالی لازم برای اجرای طرح مصر دانست.