جمعه 21 شهریور 1404

کره جنوبی

کره جنوبی

وب‌گاه اقتصاد نیوز

پلیس از دستگیری قاتل داریوش مهرجویی خبر داد.

وب‌گاه ورزش سه

کارشناس فوتبال ایران معتقد است شاگردان قلعه‌نویی با شرایط روحی عالی در دیدار مقابل قطر ظاهر شدند.

خبرگزاری تسنیم

شبکه‌های تلویزیونی برای آخر این هفته در کنار پخش چند فیلم با حال و هوای مقاومت به یاد آتیلا پسیانی «غلامرضا تختی»، «سیانور» و «سرخپوست» را پخش می‌کند.

خبرگزاری اکو نیوز

وب‌گاه دنیای اقتصاد

45 کشور به همراه اسرائیل با صدور بیانیه‌ای مشترک از دیگر کشورها خواستند که تدابیر محدودکننده علیه برنامه موشکی ایران را حفظ کنند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: 45 کشور به همراه اسرائیل با صدور بیانیه‌ای مشترک خواستند که تدابیر محدودکننده علیه برنامه موشکی ایران را حفظ کنند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: رئیس‌کل بانک مرکزی قطر در دیدار اخیر خود با رئیس‌کل بانک مرکزی ایران در مراکش اعلام کرد که به کلیه تعهدات خود با ایران درباره منابع ارزی آزاد شده پایبندیم.

وب‌گاه فرارو

رضایی ادامه داد: ما نمی‌توانیم مدل شرق یا غرب را پیش ببریم و باید مدل خود را داشته باشیم. باید بفهمیم در هر استان چشمه‌های ثروت کجاست و این چشمه‌ها نباید با دوپینگ ایجاد شود و باید به‌صورت استعداد و بالقوه موجود باشند.

وب‌گاه مشرق نیوز

تیم ملی هندبال ایران در نخستین بازی خود از رقابت‌های انتخابی المپیک 2024 پاریس، مقابل ژاپن شکست خورد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی هندبال کشورمان امروز در نخستین دیدار خود در مسابقات انتخابی المپیک پاریس مقابل ژاپن به میدان رفت و در پایان این دیدار را 20-25 واگذار کرد. تیم ژاپن که نسبت به هانگژو با اضافه کردن چند مهره موثر و لژیونر خود باعث بالا رفتن سطح کیفی و افزایش قدرت تهاجمی و تدافعی خود شده، بازی را خوب شروع کرد و در ادامه با دفاع مستحکم خود از جمله سنگربان مطمئن...

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جهانگیر بیگلری، رئیس پیشین کمیته استیناف AFC عهده‌دار سمت ریاست کمیته انضباطی و اخلاق این کنفدراسیون شد.

وب‌گاه ورزش سه

جهانگیر بیگلری به عنوان رئیس و عضو کمیته اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا انتخاب شد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

یکی از کارمندان سابق بخش تحقیقات شرکت Samsung Display در کره‌ی جنوبی به اتهام جاسوسی برای شرکت‌های صنعت نمایشگر OLED در چین بازداشت شد. به‌گزارش TheElec و به‌نقل از دادستان‌های محلی، متهم اسنادی را به‌ارزش 300 میلیون دلار ابتدا به شرکت خودش و سپس به چین منتقل کرده است.