کریمی: قرارداد ساپینتو به نتیجه رسیده و منتظر پول هستیم / تاج قول داد برای کسب مجوز حرفه ای استقلال کمک کند

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حجت کریمی پس از پیروزی 4 بر صفر استقلال مقابل نساجی درمورد آخرین شرایط برای کسب مجوز حرفهای اظهار داشت: ما چند روز پیش جلسه خوبی با تاج داشتم. قرار شد کمک کنند که مجوز حرفهای را هم پیگیری کنیم. امروز هم با تاج و زارعی جلسه داشتیم. قرار شد ما اعتراض خود را اعلام کنیم. تاج قول داد که کمک کند.
وی ادامه داد: درمورد پرونده باز بدهیها باید بگویم که ما بدهیها را دادهایم. تمام بدهیها پرداخت شده است و فقط یک پرونده بدهی داریم که آن هم کارش انجام شده است. طلب استراماچونی پرداخت شده است. آیا میخواهید بازهم به وی پول بدهیم؟ ما شرایط تحریم هستیم و آنها باید این امر را هم قبول کنند. خودشان ما را تحریم کردند. ما آن طرف پول داریم، اما نمیتوانیم استفاده کنیم. برای حواله کردن هم هزاران مشکل داریم. توکل بر خدا کارها انجام شده است.
سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال درمورد انتخاب ورزشگاه فولادشهر، گفت: قبلاً انتخاب کرده بودند. از روزی که من آمدهام پیگیر این کارها بودهام.
کریمی درخصوص تمدید قرارداد ساپینتو، گفت: درمورد این موضوعات صحبت شده است. قرارداد به نتیجه رسیده و منتظر همراه اول هستیم که پول را به حساب باشگاه واریز کند.
پایان پیام /
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنیدباشگاه استقلال
حجت کریمی سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال ساپینتو نساجی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است