جمعه 28 آذر 1404

کشتی فرنگی

کشتی فرنگی

خبرگزاری تسنیم

باتوجه به در پیش بودن مسابقات امیدهای جهان، حسن رنگرز به همراه دانیال سهرابی زودتر از سایر اعضای تیم ملی فرنگی هانگژو را به مقصد تهران ترک کردند.

خبرگزاری ایرنا

سنندج - ایرنا - مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان کردستان با قهرمانی دیواندره میزبان مسابقات و با کسب 210 امتیاز به پایان رسید.

وب‌گاه ورزش سه

کاروان ایران با کسب 54 مدال در بازیهای آسیایی 2022 به کار خود در هانگژو پایان داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

کاروان کشورمان با کسب عنوان هفتمی به کار خود در بازی‌های آسیایی هانگژو پایان داد.

وب‌گاه 55 آنلاین

پرونده کاروان ایران با برنز ملی‌پوش کاراته ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو بسته شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

ورزش ایران نسبت به دوره قبل بازی‌های آسیایی مدال کمتری گرفت و همین مساله باعث شد که در جدول رده‌بندی هم یک پله افت کند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

کاروان ورزشی ایران با کسب 54 مدال به کار خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2022 که در شهر هانگژوی چین برگزار شد، پایان داد. کاروان ورزشی ایران با کسب 54 مدال به کار خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2022 که در شهر هانگژوی چین برگزار شد، پایان داد. به گزارش عرشه آنلاین، نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2022 هانگژو، امروز (یکشنبه 17 مهر ماه) در حال برگزاری است و قرار است تا ساعاتی...

وب‌گاه خبر آنلاین

کاروان ورزشی ایران با کسب 54 مدال به کار خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2022 که در شهر هانگژوی چین برگزار شد، پایان داد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

پرونده نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی 2022 به میزبانی شهر هانگژو چین با قهرمانی میزبان و قرار گرفتن کاروان ایران در رده هفتم جدول توزیع مدال‌ها بسته شد.

وب‌گاه مشرق نیوز

کاروان ورزشی ایران با کسب 54 مدال و ایستاد ندر مکان هفتم به کار خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی به میزبانی شهر هانگژو پایان داد.

خبرگزاری تسنیم

کاروان ورزشی ایران با کسب 54 مدال به کار خود در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی به میزبانی شهر هانگژو پایان داد.

وب‌گاه ورزش سه

دبیر فدراسیون کشتی گفت: تنها فدراسیونی بودیم رئیسمان اینجا حضور نداشت.

وب‌گاه ورزش سه

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد می گوید نزدیکی بازی های آسیایی و مسابقات جهانی کار کشتی را سخت کرده است.

خبرگزاری تسنیم

دبیرکل فدراسیون کشتی گفت: به‌نظر می‌رسد کیفی‌ترین فدراسیون، فدراسیون کشتی بود و تنها فدراسیونی بودیم رئیس‌مان اینجا حضور نداشت.