کشتی فرنگی
کشتی فرنگی
سازمان لیگ کشتی، برنامه دور مقدماتی بیست و دومین دوره رقابتهای لیگ برتر کشتی فرنگی جام یادگار امام (ره) اعلام کرد.
سجاد غلامی در شبی که مراسم تجلیل از مدال آوران مسابقات جهانی بلگراد برگزار می شد، به سوژه اول کشتی ایران تبدیل شد.
رییس فدراسیون کشتی قصد همراهی تیمملی آزاد در جامجهانی 2022 آمریکا را نخواهد داشت.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا دبیر در مراسم تجلیل از مدال آوران بلگراد اظهار داشت: من نمی خواستم صحبت کنم به دلیل گافی که کشتی گیر امید ایران سجاد غلامی داده است عصبانی هستم. چرا که او با گافی که داده است قهرمانی را از ایران گرفت. این کشتی گیر بار اولش نیست و ممکن است فدراسیون جهانی او را محروم کند. اگر فدراسیون جهانی هم محروم نکند، من او را 2 سال محروم میکنم. وی افزود:...
رئیس فدراسیون کشتی قصد همراهی تیم ملی آزاد در جامجهانی 2022 آمریکا را نخواهد داشت.
رئیس فدراسیون کشتی قصد همراهی تیم ملی آزاد در جامجهانی 2022 آمریکا را نخواهد داشت.
تهران - ایرنا - مربی تیم کشتی فرنگی جوانان ایران و مربی سازنده خوزستانی گفت: با پوستاندازی در کادر فنی شاهد حضور جوانان و جاماندگان در ترکیب تیم ملی خواهیم بود. چرخه انتخابی معیوب و دارای اشکالاتی بود و به همین دلیل کارشناسان و قهرمانان به آن نقد داشتند.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: اشتباهی که امروز غلامی انجام داده است قابل بخشش نیست و قهرمانی را از ایران گرفت، بدون شک 2 سال او را محروم می کنم.
قهرمان وزن 67 کیلوگرم کشتی فرنگی امیدهای جهان میگوید که مبارزه با محمدرضا گرایی انگیزه بزرگی برای او است و دوست دارد که بهترینهای وزنش را شکست دهد.
رئیس فدراسیون کشتی اعلام کرد غلامی را به دلیل تخلف پزشکی در رقابتهای جهانی به مدت 2سال محروم خواهد کرد.
رئیس فدراسیون کشتی گفت: اشتباهی که امروز غلامی انجام داده است قابل بخشش نیست و قهرمانی را ایران گرفت، بدون شک 2 سال او را محروم می کنم.
رییس فدراسیون کشتی تاکید کرد ملی پوش تیم امید که در مسابقات جهانی به دلیل خطای پزشکی حذف شد، توسط خود او دو سال از حضور در تیم ملی محروم می شود.
رییس فدراسیون کشتی کشورمان درباره سجاد غلامی کشتی گیر تیم ملی که حذف شد گفت: این کشتی گیر بار اولش نیست و ممکن است فدراسیون جهانی او را محروم کند. اگر فدراسیون محروم نکند 2 سال این کشتی گیر را محروم میکنم.