جمعه 24 مرداد 1404

کشف بیش از 500 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه در کشور

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
کشف بیش از 500 دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه در کشور

به گفته قنبری، مبارزه با سارقان و مالخران موتورسیکلت و همچنین خودرو، کاهش و کنترل نسبی وقوعات جرم و افزایش کشف از جمله اهداف کلی این طرح است که اجرای آن در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس آگاهی فراجا از کشف بیش از 400 دستگاه موتورسیکلت مسروقه در اجرای اولین مرحله از طرح عملیاتی مبارزه با سارقان موتورسیکلت در کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد قنبری با اشاره به اجرای این طرح گفت: اولین مرحله از طرح عملیاتی کشف موتورسیکلت‌های مسروقه اوایل تیرماه سال‌جاری به صورت همزمان در استان‌های سراسر کشور به مدت سه روز به مرحله اجرا در آمد و در جریان آن و پس از جمع‌بندی نتایج واصله، کارآگاهان پلیس آگاهی تعداد 427 دستگاه موتورسیکلت مسروقه را کشف کردند.

وی با بیان اینکه در جریان اجرای این طرح 102 دستگاه خودروی مسروقه نیز کشف شد، گفت: وسایل نقلیه کشف شده پس از سیر مراحل اداری به مالباختگان و صاحبانشان تحویل داده شد.

به گفته قنبری، مبارزه با سارقان و مالخران موتورسیکلت و همچنین خودرو، کاهش و کنترل نسبی وقوعات جرم و افزایش کشف از جمله اهداف کلی این طرح است که اجرای آن در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس آگاهی فراجا کاهش زمان کشف تا وقوع، ارتقاء امنیت اجتماعی و ایجاد آرامش روانی جامعه، ناامن کردن محیط برای فعالیت سارقان و پیشگیری از جرم را از دیگر اهداف اجرای چنین طرح‌هایی عنوان کرد و گفت: این طرح‌ها در قالب قرارگاه مبارزه با سرقت اجرا می‌شود.

قنبری از شهروندان خواست برای پیشگیری از سرقت نکات ایمنی و هشدار‌های پلیسی را جدی گرفته و علاوه بر اینکه خودرو و موتورسیکلت خود را در مکان امنی پارک می‌کنند، از تجهیزات ایمنی نیز برای آن استفاده کنند.

از میان اخبار

عکس‌هایی از زنان «مردانه‌پوش» در دوران قاجار

پیشنهاد رشوه 144 میلیون تومانی یک متکدی به شهرداری!