یک‌شنبه 25 آبان 1404

کشف بیش از 7 میلیون قرص روانگردان در کشور / دستگیری 264 عنصر اصلی قاچاق مواد مخدر

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کشف بیش از 7 میلیون قرص روانگردان در کشور / دستگیری 264 عنصر اصلی قاچاق مواد مخدر

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: در 4 ماهه امسال، بحث قرص های روانگردان بیش از 7 میلیون و 374 هزار و 543 قرص در سطح کشور کشف شده است.

سردار ایرج کاکاوند در نشست خبری که صبح امروز با حضور خبرنگاران برگزار شد، گفت: یکی از مهمترین چالش‌های اجتماعی و امنیتی در سطح جهان، اعتیاد و قاچاق مواد مخدر است، این پدیده نگرانی‌های عمده را ایحاد نموده است به طوری که برابر گزارش، در سال 2022 حدود 284 میلیون نفر حمعیت معتاد در جهان در رده سنی 15 تا 64 ساله مصرف مواد مخدر را داشته اند.

وی گفت: این امار افزایش 26 درصدی داشته و افغانستان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در جهان است، در کنار این مواد سنی نگرانی دیگری که وجود دارد بحث تولید شیشه است و شاهد بی رویه ورود ان به ایران هستیم.

سردار کاکاوند بیان کرد: کشور ما در مسیر مواد مخدر واقع شده است، ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه بهش بزرگی از امکانات مادی و معنوی خود را در راه مبارزه با مواد مخدر اختصاص داده است.

در حال تکمیل.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی