شنبه 21 تیر 1404

کشف حدود 500 کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای جنوب‌شرق

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
کشف حدود 500 کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای جنوب‌شرق

فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف 466 کیلوگرم انواع مواد افیونی توسط مرزداران غیور استان سیستان و بلوچستان طی دو عملیات مسلحانه در مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف 466 کیلوگرم انواع مواد افیونی توسط مرزداران غیور استان سیستان و بلوچستان طی دو عملیات مسلحانه در مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا گفت: در راستای کنترل و مراقبت از مرزها و برخورد قاطع با هرگونه تجاوز به حریم ایران اسلامی، مرزداران استان سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی و رصد تحرکات در مناطق مرزی، طی چند عملیات به سرنخ‌هایی از قصد عناصر متجاوز مسلح و قاچاقچیان موادمخدر برای ورود به خاک کشور دست یافتند و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی، تشدید اقدامات کنترلی در دستور کار قرار گرفت.

فرمانده مرزبانی فراجا در ادامه افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی مسیرهای تردد قاچاقچیان مشخص شد و مرزداران دلاور هنگ مرزی زابل و میرجاوه در قالب چندین تیم پوششی و عملیاتی با استقرار کمین‌های هدفمند و اجرای طرح مهار، مناطق مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و موفق شدند، طی دو عملیات مقتدرانه جداگانه محموله موادمخدر را کشف کنند.

سردار گودرزی بیان کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند در فرصتی مناسب موادمخدر را وارد کشور کنند در این امر ناکام ماندند و مرزداران موفق شدند، طی عملیات مسلحانه با سوداگران مرگ، ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و دستگیری دو نفر سوداگر مرگ، مقدار 466 کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل؛ 407 تریاک، 41 کیلوگرم هروئین، 18 کیلوگرم حشیش را کشف کنند.

وی در پایان از همکاری خوب نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و همچنین مرزنشینان عزیز با مجموعه مرزبانی و نقش مؤثر آنان در برقراری امنیت پایدار و کنترل مرزهای سیستان و بلوچستان قدردانی کرد