کشف 460 کیلوگرم موادمخدر در مرزهای "اسفندک"
فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از ناکامی قاچاقچیان و کشف 460 کیلوگرم موادمخدر در حوزه "اسفندک" سراوان خبر داد.
خبرگزاری میزان - سردار "محمد ملاشاهی" اظهار داشت: در راستای تشدید برخورد قاطع با هرگونه قاچاق موادمخدر در طول نوار مرزی، مرزداران این فرماندهی از فعالیت باند قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی "اسفندک" شهرستان سراوان مطلع شدند و با برنامهریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، محل اختفای قاچاقچیان و محموله موادمخدر و همچنین زمان برنامهریزی شده جهت انتقال محموله به کشور مشخص شد همچنین مرزداران در قالب چند تیم پوششی و عملیاتی ضمن کنترل منطقه مورد نظر با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان توانستند محموله موادمخدر را کشف کنند.
- بیشتر بخوانید:
- دستگیری 25 قاچاقچی در پایتخت /2 تن مواد مخدر کشف شد
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: سوداگران مرگ که خود را در محاصره میدیدند و توان مقابله با مأموران را نداشتند از محل متواری و مرزداران موفق شدند در پاکسازی منطقه ضمن توقیف یک دستگاه خودرو، 460 کیلوگرم تریاک را کشف کنند.
سردار ملاشاهی با بیان اینکه شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده در دستور کار مرزبانان قرار دارد، خاطرنشان کرد: مجموعه مرزبانی با اشراف اطلاعاتی و حضور خود در تمام نقاط مرزی استان اجازه نمیدهد قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت در هیچ نقطهای از استان احساس امنیت و آرامش کنند.