سه‌شنبه 27 مرداد 1405

کلاهبرداری میلیاردی به بهانه گرفتن بورسیه تحصیلی و اقامت

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
کلاهبرداری میلیاردی به بهانه گرفتن بورسیه تحصیلی و اقامت

بیست و پنجم تیرماه متهم در مخفیگاهش دستگیر و در بررسی‌های بیشتر از این مکان 240 میلیارد ریال ارز و همچنین تعدادی مدارک هویتی جعلی کشف شد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری فردی که به بهانه گرفتن بورسیه تحصیلی و اقامت از شهروندان 240 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود، خبر داد.

به گزارش مهر، سرهنگ محمد گودرزی رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: تیر ماه امسال تعدادی از شهروندان به کلانتری 145 ونک مراجعه و شکایتی مبنی بر کلاهبرداری به بهانه گرفتن بورسیه تحصیلی و اقامت طرح کردند که رسیدگی به موضوع و دستگیری متهم در اختیار تیمی از مأموران کلانتری قرار گرفت.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در بررسی به عمل آمده مشخص شد متهم به بهانه گرفتن اقامت 240 میلیارد ریال ارز از مال باختگان دریافت کرده و قصد فرار از مخفیگاهش داشت، گفت: در ادامه بررسی‌های پلیسی هویت و مخفیگاه متهم شناسایی و رفتار متهم تحت مراقبت‌های پلیسی قرار گرفت.

گودرزی گفت: مراقبت‌های ویژه پلیسی ادامه داشت تا اینکه بیست و پنجم تیرماه متهم در مخفیگاهش دستگیر و در بررسی‌های بیشتر از این مکان 240 میلیارد ریال ارز و همچنین تعدادی مدارک هویتی جعلی کشف شد.

رئیس پلیس پیشگیری تهران در پایان خاطر نشان کرد: شناسایی مال باختگان و کشف جزئیات در دستور کار قرار دارد.

از میان اخبار

عکس‌هایی از زنان «مردانه‌پوش» در دوران قاجار

پیشنهاد رشوه 144 میلیون تومانی یک متکدی به شهرداری!