کمبود 2 هزار معلم و پراکندگی جمعیت چالش آموزش و پرورش خراسان جنوبی
طالبی با بیان اینکه کمبود 2 هزار معلم و از طرفی پراکندگی جمعیت و کمبود فضای آموزشی، مدیریت تعلیم و تربیت را در استان خراسان جنوبی را دشوار می کند که باید مورد توجه ویژه وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، محمدرضا طالبی امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور، مدت 25سال است که درگیر مشکلاتی همچون خشکسالی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: این استان، مردمی انقلابی، ولایتمدار و همراه نظام دارد که در تمامی صحنه های ملی و مذهبی حضور هدفمند و پرشور مردم را شاهد هستیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مراحل پنج گانه تحقق اهداف انقلاب اسلامی به شکل گیری انقلاب، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن اسلامی تأکید نموده اند.
طالبی بیان کرد: در این بیانات ارزشمند، آموزش و تربیت به عنوان یکی از زیرساخت های اساسی در تمدن سازی و آماده سازی تمدن اسلامی معرفی شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه برای رسیدن به تمدن اسلامی باید از آموزش و پرورش شروع کنیم، گفت: از نظر معظم له؛ مدرسه، معلم و محتوا مهمترین عناصر آموزش و پرورش می باشند که باید به صورت ویژه به آن توجه داشت.
طالبی ادامه داد: کمبود 2 هزار معلم و از طرفی پراکندگی جمعیت، مدیریت تعلیم و تربیت را در استان دشوار می کند که این موضوع نیازمند نگاه ویژه وزارت آموزش و پرورش است.
به گفته وی؛ در کنار حل برخی مشکلات همچون قانون رتبه بندی معلمان، کمبود فضای آموزشی از مسایل خراسان جنوبی است که با توجه به وسعت و پراکندگی استان در کنار بحث نیروی انسانی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
انتهای پیام /