کمترین بودجه به برنامهسازی کودک و نوجوان تعلق دارد
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - فاطمه قربانی رضوان؛ برنامه سازی برای کودکان و نوجوانان همواره یکی از مسائل مهم در رسانه ملی بوده است. بسیاری از منتقدان معتقدند که برنامه سازی برای کودکان سالهاست که رونق پیشین خود را از دست داده و نیازمند بازنگری جدی در این نوع برنامه سازی است. از این رو به چالشهای برنامه سازی برای کودکان پرداخته و با مهدی نیک روش برنامه ساز تلویزیون گفتگو کردیم. نیک...
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - فاطمه قربانی رضوان؛ برنامه سازی برای کودکان و نوجوانان همواره یکی از مسائل مهم در رسانه ملی بوده است. بسیاری از منتقدان معتقدند که برنامه سازی برای کودکان سالهاست که رونق پیشین خود را از دست داده و نیازمند بازنگری جدی در این نوع برنامه سازی است. از این رو به چالشهای برنامه سازی برای کودکان پرداخته و با مهدی نیک روش برنامه ساز تلویزیون گفتگو کردیم.
نیک روش ضمن ارزیابی برنامههای کودک و نوجوان از نظر کیفی گفت: از نظر کیفی به نسبت خیلی از برنامهها بهتر شده اند و روندی رو به جلو دارند. به خصوص که به محتوا بیشتر توجه میشود. در گذشته ما خود جز برنامه سازانی بودیم که به محتوا خیلی توجه نمیکردیم و فرم برایمان مهمتر بود، اما درحال حاضر امروز به محتوا بیشتر توجه میشود. به لحاظ رده سنی هم امروز تخصصیتر در برنامه سازی کار میشود. قبلا ما چیزی به نام خردسال نداشتیم. اگر دقت میکردید در گذشته ما تنها گروه کودک و نوجوان داشتیم. الان این اتفاق افتاده است که شبکه پویا شبکهای برای خردسالان است و شبکه نهال برای کودکان و شبکه امید هم مختص نوجوانان است که جدای از این دو شبکه فعالیت میکند.