کمک در بحران کرونا / گتوزو از یک ماه حقوقش صرفنظر کرد
![کمک در بحران کرونا / گتوزو از یک ماه حقوقش صرفنظر کرد](https://media.farsnews.ir/Uploaded/Files/Images/1398/09/20/13980920001034_Test_PhotoN.jpg)
به گزارش خبرگزاری فارس، گنارو گتوزو اعلام کرد در ماه جاری حقوق خود را دریافت نمی کند. او اظهارداشت از دریافت یک ماه حقوق خود صرفنظر کرد تا در ایام کرونایی، به باشگاهش برای تامین دستمزد همکارانش در تیم کمک کند.
طبق اعلام سایت فوتبال ایتالیا، مربی ناپولی امروز با ارسال نامه ای تصمیم خویش را به اطلاع سران باشگاه رساند.
این رسانه نوشت مربی 42 ساله و عضو پیشین تیم ملی ایتالیا با این اقدام خود سعی کرد جلوی فرستادن برخی از کارکنان باشگاه را به مرخصی اجباری بگیرد.
البته در این راه در ناپولی او تنها نبود. زیرا گزارش شد کریستیانو جیونتولیف مدیر ورزشی باشگاه نیز اقدامی مشابه با وی انجام داد.
گتوزو در اواخر آخرین ماه پاییز گذشته به عنوان سرمربی ناپولی برگزیده شد.
تیم تحت هدایت وی هم اکنون بعد از 26 هفته در رده ششم جدول سری آ است.
طبق آخرین آمار تاکنون یک میلیون و 700 هزار و 7 نفر در سطح جهان به کرونا مبتلا شده اند که 102.751 نفر درگذشته اند و 375529 نفر نیز بهبودی کسب کرده اند.
در ایتالیا، 147577 نفر به این بیماری مبتلا شده اند که از این تعداد 18849 نفر درگذشته اند و 30455 نفر نیز شفا یافته اند.
انتهای پیام /
فوتبال بحران ایتالیا رسانه