کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
باشگاه آلومینیوم اراک اعلام کرد دو بازیکن خود را دراختیار کمیته انضباطی قرار داده است.
در پی تخلفات صورت گرفته از سوی سجاد آقایی و محمدرضا خلعتبری، این دو بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه آلومینیوم قرار گرفتند.
کمیته انضباطی با ارسال نامهای به سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد که استفاده از لیزر توسط تماشاگران در استادیومها محرومیت در بر دارد.
با حضور دوباره تماشاگران در استادیومها انداختن لیزر به صورت بازیکنان در بازیهای لیگ برتر دوباره اوج گرفته، به طوری که در بازی تراکتور - سپاهان و مس کرمان - پرسپولیس چنین اتفاقی رخ داد و حالا این حواشی واکنش کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را به همراه داشته است.
تسنیم نوشت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در نامهای به سازمان لیگ اعلام کرد استفاده از لیزر با محرومیت هواداران تیم میزبان روبهرو خواهد شد.
استفاده از لیزر توسط تماشاگران در استادیومها محرومیت در بر دارد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در نامهای به سازمان لیگ اعلام کرد استفاده از لیزر با محرومیت هواداران تیم میزبان روبهرو خواهد شد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه های استقلال و پرسپولیس را نقره داغ کرد.
بر اساس آرای امروز کمیته انضباطی، استقلال و پرسپولیس نقره داغ شدند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال باشگاه های استقلال و پرسپولیس را نقره داغ کرد.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را در خصوص تیم های لیگ برتری صادر کرد.
تهران - ایرنا - باشگاههای پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با جریمه مواجه شدند.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، برای چند تیم لیگ برتری جریمه نقدی در نظر گرفت.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پی تخلفات رخ داده در بازی های لیگ برتر آرای جدیدی را صادر کرد.