کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی
آمریکاییها داوطلب این مذاکرات بودند نه جمهوری اسلامی؛ در قبال آزادی چند زندانی منابع ارزی ایران در کره جنوبی آزاد شد؛ بلوکه شدن این منابع یک حرکت ظالمانه بود و ما از قبل محکوم می کردیم.
طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در دستور کار مجلس قرار گرفت.
حیدری گفت: ایران، چین و پاکستان با ایجاد امنیت پایدار درصدد افزایش سطح مناسبات اقتصادی و تجاری هستند. این موضوع در مرزهای مشترک نیز دارای اهمیت است.
جلال زاده گفت: بنا به گفته مقامات دو کشور سوریه و لبنان اگر حمایت ایران نبود، امروز داعشیهای تروریست در منطقه حاکم بودند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به تشریح جزئیات جدیدی از مذاکرات پشت پرده برای آزادسازی منابع ارزی ایران در کره جنوبی پرداخت و گفت: ما آمادگی مذاکره برای آزادسازی منابع ارزی خود در عراق و هند را داریم.
جماران نوشت: جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مردم به شدت دلسرد هستند و مردم حتی زمانی که برای مجلس دهم رأی دادند، و دیدند مجلس خواستههای آنها را برآورده نکرد و یا زمانی که حسن روحانی رئیس جمهور شد خیلی از خواستههای مردم را نخواستند و یا نتوانستند برآورده نکردند!
نائب رئیس کمیسیون ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به تشریح جزئیاتی از عملیات تروریستی در حرم شاهچراغ پرداخت.
همتی گفت: اقدامات زیادی بر علیه امنیت ملی کشور انجام میشود که بیش از 95 درصد آنها خنثی میشود و مردم در جریان آن قرار ندارند.
مُنیبان نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس میگوید: با توجه به حادثه قبلی شاهچراغ و اینکه چند نفر از عوامل آن حادثه اعدام شده اند، اقدام اخیر داعش در شاهچراغ نوعی کینهجویی و قدرتنمایی برابر بخش امنیتی ایران است.
رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از دستور رئیس جمهور برای تعیین خسارات وارده به خانواده هایی که در جریان ناآرامیهای سال گذشته مورد ظلمی قرار گرفتهاند، خبر داد.
ایلنا نوشت: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بیشترین تعداد از جریان انحراف در این دولت است و من فکر میکنم رئیسجمهور هم هیچ پاسخی در این خصوص ندارد. اگر رئیسجمهور بسیار سریع این مشکلات را حل نکند، هم به نظام، هم به دولت، هم مجلس و هم به شخص خودش بیشترین آسیب را زده است و مساله حیثیتی است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، زهره الهیان روز چهارشنبه درباره نشست اخیر اعضای کمیته ویژه رسیدگی به آسیب دیدگان ناآرامیهای سال گذشته با آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور، درباره وظایف این کمیته اظهار داشت: این کمیته با حکم رئیس جمهور و با هدف بررسی میزان خساراتی که به هموطنان در جریان ناآرامیهای سال گذشته تحمیل شد، تشکیل شده است. وی بررسی ریشه ها، علل و عوامل وقوع این حوادث...
اطلاعات خانوادههای آسیب دیده در ناآرامی های سال گذشته، کشتهشدگان، خانواده شهدا، مأموران امنیتی و آنهایی که شکایت یا اعتراضی دارند، در یک سامانه بارگذاری میشود.
اقتصادنیوز: یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر بیشترین تعداد از جریان انحراف در این دولت است و من فکر میکنم رئیسجمهور هم هیچ پاسخی در این خصوص ندارد. اگر رئیسجمهور بسیار سریع این مشکلات را حل نکند، هم به نظام، هم به دولت، هم مجلس و هم به شخص خودش بیشترین آسیب را زده است و مساله حیثیتی است.