شنبه 10 مرداد 1405

کمیسیون فرهنگی

کمیسیون فرهنگی

وب‌گاه دنیای اقتصاد

شست‌وشوی غیراصولی مجسمه فردوسی در روزهای گذشته پس از آن‌که عکسی از آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، واکنش بسیاری از مجسمه‌سازان و اعضای شورای شهر تهران را نیز برانگیخت.

وب‌گاه عصر ایران

مجسمه میدان فردوسی در محلی است که آنجا در معرض آلودگی، آفتاب و بارندگی قرار دارد و دائما نیازمند این است که به آن رسیدگی شود، اما سازمان زیباسازی طی دو سال گذشته هنوز برنامه‌ریزی برای شست‌وشوی یا مرمت این سازه انجام نداده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از شهرداری خواست که هرچه سریع‌تر مساله دو رنگ شدن مجسمه فردوسی را رفع کنند.

وب‌گاه فرارو

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: شستشوی غیر کارشناسی مجسمه فردوسی باعث دو رنگ شدن آن شده است.

خبرگزاری تسنیم

شهردار تهران با حضور در صحن شورا گزارش 10 ماه فعالیت خود را به اعضای شورای اسلامی شهر تهران ارائه کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: شستشوی غیر کارشناسی مجسمه فردوسی باعث دو رنگ شدن آن شده است.

خبرگزاری دانا

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از شهرداری خواست که هرچه سریع‌تر مساله دو رنگ شدن مجسمه فردوسی را رفع کنند.

وب‌گاه مشرق نیوز

شهردار تهران با اشاره به افزایش 150 درصدی اتوبوس‌های پایتخت گفت: حمل و نقل ما فرسوده است. در این زمینه در کار کوتاه مدت، میان‌مدت و بلندمدت هدف‌گذاری کرده‌ایم.

وب‌گاه عصر ایران

ترانزیت مسافر بین قطر و جزایر ما گام موثری در حل مشکلات یارانه قایق ها و کشتی های مسافربری است،

خبرگزاری تسنیم

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با اشاره به شستشوی غیرکارشناسی مجسمه فردوسی طی روزهای گذشته، خواستار افزایش حساسیت شهرداری در حفظ و نگهداری آثار فاخر هنری در شهر شد.

خبرگزاری فارس

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - عضو شورای اسلامی شهر تهران نسبت برخی مسائل در شهر تهران تذکر داده و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تهران نیز از شستشوی غیرکارشناسی مجسمه فردوسی انتقاد کرد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

عضو شورای شهر تهران خواستار افزایش حساسیت شهرداری در حفظ و نگهداری آثار فاخر هنری در شهر شد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حبیب کاشانی خزانه دار شورا در هفتاد و پنجمین جلسه شورا، ضمن تبریک سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (ص) با حضرت امیر (ع)، با تشکر از شهرداری منطقه 17 گفت: در سالروز ازدواج حضرت فاطمه زهرا (ص) با حضرت امیر (ع) طی حرکتی نمادین شهرداری منطقه 17؛ از زوج‌هایی که بیش از 35 سال از ازدواجشان می‌گذرد، در جلسه‌ای دعوت به عمل آوردند و از آنان تجلیل شد؛ که نمونه...