چهارشنبه 4 شهریور 1405

کنفدراسیون فوتبال آسیا

کنفدراسیون فوتبال آسیا

خبرگزاری تسنیم

فدراسیون فوتبال در پروسه صدور مجوز حرفه‌ای به دنبال الگوبرداری از کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا شرکتی ناظر و بیرونی بر روند صدور مجوزها نظارت کند.

وب‌گاه مشرق نیوز

دو مدیر فوتبال ایران در نیمه شب دوشنبه نزدیک به نیم ساعت و در مهلت‌های سه دقیقه‌ای همدیگر را به دروغ متهم کردند.

خبرگزاری دانا

سخن‌گوی کمیته استیناف صدور محوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال گفت: صدری برای این که حکم مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس بگیرد، مدعی‌ست باید از حرفای‌مان چشم پوشی کنیم و معایب را نگوییم.

خبرگزاری دانا

سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: کمیته بدوی با این کار خواسته تا ذهن هواداران را منحرف کند تا مدیران عامل استقلال و پرسپولیس خائن قلمداد شوند.

وب‌گاه خبر آنلاین

خبرورزشی نوشت: محسن یوسفی گفت: معتقدم مس می‌توانست در این بازی برنده باشد یا مساوی بگیرد ولی درخشش بازیکنان استقلال مانع از این شد و حتی به این تیم مساوی هم ندادند.

وب‌گاه مشرق نیوز

سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا ضربه خودی‌ها بود.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرپرست مدیرعاملی پرسپولیس گفت: اولیایی به من گفت باید مالیات بدهید، چرا او زمانی که مدیرعامل استقلال بود مالیات را پرداخت نکرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - عضو کمیته صدور مجوز حرفه‌ای گفت: کنفدراسیون فوتبال آسیا خودش شرایط باشگاه های ما را می داند و خود هواداران هم از شرایط آگاه هستند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

عضو کمیته صدور مجوز حرفه‌ای در خصوص حذف استقلال و پرسپولیس از آسیا توضیحاتی را بیان کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس گفت: حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا ضربه خودی‌ها بود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حمید سجادی درباره حذف تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا، اظهار کرد: ان‌شاءالله که حذف نمی‌شوند و هنوز امیدوار هستیم، شش روز دیگر از فرصت استیناف‌خواهی باقی مانده است و فدراسیون فوتبال ایران به عنوان عضو AFC به دو باشگاه سه ماه مهلت زمانی داد که هنوز این مهلت تمام نشده و باشگاه‌ها در تلاش هستند تا تکالیفی که از سال 2016 انجام...

وب‌گاه مشرق نیوز

باشگاه پرسپولیس در حالی موضوع جعل و فتوشاب در مدارک ارسالی خود را انکار می‌کند که به جای نامه چند ماه پیش کمیته بدوی به نامه اخیر AFC اشاره کرده است.