جمعه 9 خرداد 1404

کوئنسی پرومس رفیق من است / جنجال ممفیس دیپای: اوج مرام و معرفت!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
کوئنسی پرومس رفیق من است / جنجال ممفیس دیپای: اوج مرام و معرفت!

ممفیس دیپای بر خلاف توصیه سرمربی هلند می‌گوید کوئنسی پرومس که به جرم قاچاق مواد مخدر به 6 سال زندان محکوم شده را دوست خود می‌داند.

به گزارش "ورزش سه"، در دنیای فوتبال رابطه بازیکنان با هم گاهی فراتر از زمین فوتبال رفته و به رفاقت‌های بسیار مستحکم تبدیل می‌شود. رفاقت‌هایی که گاه آنقدر صمیمی است که ستاره‌های مثل ممفیس دیپای را وامی‌دارد علنا از رفیق خود که به جرم قاچاق به 6 سال زندان محکوم شده دفاع کرده و بگوید او را همچنان دوست خود می‌داند.

کوئنسی پرومس، ستاره فوتبال هلند، اخیرا از طرف دادگاهی در شهر آمستردام به دلیل نقش داشتن در قاچاق 1350 کیلوگرم کوکائین محاکمه و به 6 سال حبس محکوم شد. مقامات هلند با ارسال درخواستی رسمی به امارات خواهان استرداد پرومس هستند و گفته می‌شود او در فرودگاهی در این کشور بازداشت شده است.

درست در روزهایی که نام پرومس به عنوان قاچاقچی مطرح بود ممفیس دیپای با انتشار تصویری از خودش در کنار کوئنسی پرومس خبرساز شد. با اینکه خیلی‌ها از دیپای به دلیل حمایت از یک مجرم انتقاد می‌کردند ولی ستاره هلندی اتلتیکو مادرید امروز از اقدام خود دفاع کرد و گفت پرومس را همچنان دوست خود می‌داند.

این در حالی است که رونالد کومان، سرمربی هلند، اخیرا به صورت تلویحی به دیپای و دیگر بازیکنان هلند توصیه کرده بود از دفاع از پرومس دست بردارند. ولی دیپای امروز در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" ما فوتبالیست هستیم و چیزهای زیادی پست می‌کنیم. من که اینطور هستم. من فقط یک عکس منتشر کردم که به نظرم به کسی ضرر نمی‌رساند. می‌دانم که دنیایی که ما را نمی‌شناسد برداشت دیگری داشته. من دوستهایی دارم که نمی‌توانم به آنها وفادار نباشم. وفاداری به یک دوست به معنای تایید همه کارهایی که او کرده نمی‌شود. شما کوئنسی پرومسی که من می‌شناسم را نمی‌شناسید و من کوئنسی پرومسی که شما توصیف می‌کنید را نمی‌شناسم".

کوئنسی پرومس رفیق من است / جنجال ممفیس دیپای: اوج مرام و معرفت! 2
کوئنسی پرومس رفیق من است / جنجال ممفیس دیپای: اوج مرام و معرفت! 3