پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

کودک هرمزگانی در مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان دیپلم افتخار گرفت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کودک هرمزگانی در مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان دیپلم افتخار گرفت

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان گفت: کودک هشت ساله استان در مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان «دست‌های پاک، نجات‌بخش زندگی» موفق به کسب دیپلم افتخار شد.

پروین پشتکوهی شامگاه جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: فاطمه نظری 8 ساله عضو مرکز فرهنگی هنری بندرلنگه به مربی گری فهیمه اشرافی موفق به کسب دیپلم افتخار در این رقابت شد.

وی ادامه داد: این عضو کودک کانون بندرلنگه اثر خود را با موضوع پاگیزگی لباس ها به تصویر کشیده و رنگ آمیزی آن اثر را با تکنیک گواش انجام داده است.

به گفته مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، افزون بر 9 هزار اثر از ایران و 5 قاره جهان و 27 کشور در مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان «دست‌های پاک، نجات‌بخش زندگی» ارائه شد که از این تعداد یک هزار و 700 اثر به مرحله داوری پایانی راه پیدا کردند.

پشتکوهی عنوان کرد: همچنین از یک هزار و 700 اثر، 350 اثر در بخش ملی و بین‌المللی برگزیده شد که 100 اثر مربوط به بخش بین‌الملل و 250 اثر مربوط به بخش ملی است.

وی یادآورشد: بر همین اساس 100 اثر مدال طلا و 70 اثر مدال نقره و برنز و تعداد زیادی دیپلم افتخار به برگزیدگان در دو بخش ملی و بین‌المللی اهدا شد؛ همچنین به 20 نفر از برگزیدگان مدال طلا که آراء بیش‌تری دریافت کردند، دوچرخه هدیه داده شد.

*س_برچسب‌ها_س*