جمعه 1 فروردین 1404

کونان اوبراین مجری مراسم اسکار 2026 شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
کونان اوبراین مجری مراسم اسکار 2026 شد

اوبراین در تاریخ 15 مارس 2026 به «تئاتر دالبی» بازخواهد گشت تا مجری نود و هشتمین دوره اسکار باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از استقبال گسترده از اجرای اوبراین در جوایز آکادمی امسال، او بار دیگر در تاریخ 15 مارس 2026 به «تئاتر دالبی» بازخواهد گشت تا مجری نود و هشتمین دوره اسکار باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا، این خبر از سوی بیل کرامر؛ مدیرعامل آکادمی و جنت یانگ؛ رئیس آکادمی، اعلام شد. کونان اوبراین با طنز خاص خود در بیانیه‌ای گفت: «تنها دلیل من برای اجرای مراسم اسکار سال آینده این است که می‌خواهم «آدرین برودی» بتواند سخنرانی‌اش را به پایان برساند.»

به گزارش خبرنگار بین‌الملل گروه فرهنگ و هنر برنا؛ کرامر و یانگ در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: «ما از بازگشت «کونان»، «راج»، «کتی»، «جف» و «مایک» برای نود و هشتمین مراسم اسکار بسیار خوشحالیم! امسال، آنها نمایشی فوق‌العاده سرگرم‌کننده و از نظر بصری خیره‌کننده ارائه کردند که به زیباترین و تأثیرگذارترین شکل ممکن، نامزدها و جامعه جهانی سینما را گرامی داشت. «کونان» مجری‌ای ایده‌آل بود که با شوخ‌طبعی، گرما و احترام، ما را در طول شب هدایت کرد. همکاری دوباره با این تیم برای ما افتخار بزرگی است.»

ورایتی نوشت، مراسم نود و هفتمین اسکار که اوایل این ماه برگزار شد، بیشترین میزان بیننده در پنج سال اخیر را به خود اختصاص داد. این پخش تلویزیونی بیش از 19 میلیون بیننده جذب کرد و در فضای مجازی نیز بسیار مورد توجه قرار گرفت، به‌طوری که 104 میلیون تعامل آنلاین را ثبت کرد و از نظر میزان تعامل دیجیتال، از جوایز گرمی و مسابقه سوپربول نیز پیشی گرفت.

کریگ ارویچ؛ رئیس گروه تلویزیونی «دیزنی»، اجرای فراموش‌نشدنی اوبراین را تحسین کرد و او را گزینه‌ای عالی برای هدایت بزرگ‌ترین شب هالیوود دانست. او گفت: «سبک کمدی منحصربه‌فرد کونان، به بهترین شکل ممکن لحظه را ثبت کرد و من مشتاقم که سال آینده بار دیگر شاهد حضور او روی صحنه باشم تا اجرایی به‌یادماندنی را هدایت کند.

نود و هشتمین دوره جوایز آکادمی، روز یکشنبه 15 مارس 2026، ساعت 7 عصر، به‌صورت زنده از شبکه «ای‌بی‌سی» و از «تئاتر دالبی» در «اویشن هالیوود» پخش خواهد شد.

24457

کد خبر 2039207