دوشنبه 20 اسفند 1403

کیش، میزبانی مسابقات جهانی پرورش اندام شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کیش، میزبانی مسابقات جهانی پرورش اندام شد

تفاهم‌نامه میزبانی مسابقات پرورش اندام قهرمانی جهان امضا شد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، رافائل سانتونخا رئیس فدراسیون جهانی فیتنس و پرورش اندام که صبح دیروز وارد جزیره کیش شد، عصر دوشنبه در نشستی با رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شرکت کرد.

هشدار فدراسیون جهانی فیتنس و پرورش اندام به ایران / جریمه 2 هزار دلاری برای دوپینگی‌ها

در این نشست بعد از پخش تیزر رسمی مسابقات جهانی 2024 به میزبانی ایران، عبدالمهدی نصیرزاده رئیس فدراسیون بدنسازی ایران توضیحاتی را در خصوص پروسه طولانی اخذ این میزبانی و دلیل انتخاب جزیره کیش برای برگزاری این رویداد ارائه کرد.

در ادامه رافائل سانتونخا نیز با اشاره به تجارب موفق ایران و جزیره کیش در میزبانی رویدادهای بین المللی در سال های اخیر از اعتماد به ایران برای برگزاری بزرگترین رویداد سال 2024 فدراسیون جهانی خبر داد.

همچنین سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز با تشکر از رئیس IFBB بابت انتخاب ایران و جزیره کیش جهت میزبانی مسابقات جهانی از آمادگی کامل این جزیره برای پذیرایی از مهمانان داخلی و خارجی خبر داد.

در پایان این نشست تفاهم نامه رسمی میزبانی مسابقات قهرمانی پرورش اندام و فیتنس چلنج جهان در سال 2024 به میزبانی کیش به امضا رسید.

همچنین رافائل سانتونخا از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، شهردار کیش و رئیس موسسه ورزش کیش با اهدای لوح تقدیر به عمل آورد.