گام دوم انقلاب
گام دوم انقلاب
سیزدهمین نشست سراسری انجمن کتابفروشان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی «خوشه» با حضور بیش از 100 کتابفروش در سالن جلسات مجموعه فرهنگی سرچشمه تهران برگزار شد.
شهردار تهران از اقدامات انجام شده در جهت ساماندهی معتادان متجاهر وبازگرداندن آنها به آغوش خانواده خبر داد و گفت: 3 هزار کسر ظرفیت اسکان معتادان متجاهر نیز به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.
اگر دستاوردها و پیشرفت های انقلاب اسلامی بدرستی "روایت" نشود، با روایت های جعلی دشمنان، امیدهای بسیاری به یاس تبدیل می شود. اینجاست که نقش رسانه و فعالان شبکه های اجتماعی و رسالت "جبهه فرهنگی انقلاب"، تعیین کننده خواهد بود.
شهردار تهران گفت: 3 هزار کسر ظرفیت اسکان معتادان متجاهر نیز به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.
اقتصادنیوز: موسویفرد، خطیب جمعه این هفته اهواز با تاکید بر خودداری از خامفروشی صرف نفت و با اشاره به مشکلات آن گفت: اگر شب و روز و به صورت جهادی کار کنیم امیدواریم تا 30 سال آینده اقتصادمان را جهانی کنیم.
امام جمعه اهواز با تاکید بر خودداری از خامفروشی صرف نفت و با اشاره به مشکلات آن گفت: اگر شب و روز و به صورت جهادی کار کنیم امیدواریم تا 30 سال آینده اقتصادمان را جهانی کنیم.
ایسنا نوشت: حجت الاسلام والمسلمین موسویفرد با تاکید بر خودداری از خامفروشی صرف نفت و با اشاره به مشکلات آن گفت: اگر شب و روز و به صورت جهادی کار کنیم امیدواریم تا 30 سال آینده اقتصادمان را جهانی کنیم.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران گفت: مشارکت مردم در امر سیاستگذاری و مدیریت شهر، هوشمندسازی شهری و تنظیم رابطهای جدید بین دولتهای محلی و مردم ضروری است.
کتاب «دست خط» روایت متفاوت فرماندهان و مسئولان در دفاع مقدس از 8 سال جنگ تحمیلی زیرنظر علی اصغر جعفری توسط انتشارات سرو منتشر شد.
نماینده ادوار مجلس با اشاره به سه اقدام ضروری برای تحقق گام دوم انقلاب گفت: کار مهم در گام بعدی انقلاب آن است که توسعه شعاری جای خود را به توسعه عملیاتی بدهد.
طحان نظیف گفت: دولت شرایط تحصیل رایگان را در سراسر کشور فراهم کرده است و تحصیل رایگان برای همه دانش آموزان فراهم است.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: تحصیل رایگان برای همه دانش آموزان فراهم است.
مدیر قرارگاه محرومیتزدایی جنوب کشور گفت: با کمک خیرین تهرانی 500 سری جهیزیه و 5 هزار بسته کمک معیشتی به ارزش 70 میلیارد ریال برای کمک به نوعروسان و نیازمندان استانهای محروم تهیه شد.