گام دوم انقلاب
گام دوم انقلاب
اصلاحات بودجه ازجمله توصیهها و راهبردهای مهم مورد تأکیدرهبر انقلاب در سالهای اخیر بوده است. سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، فرمان ایشان در رابطه با بودجه سال 1398، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و... اهمیت اصلاحات ساختار بودجه را گوشزد کرده است.
رییس جمهوری در حکم انتصاب استاندار یزد نوشت: امید است با اهتمام به مفاد «عهدنامه مدیران دولت مردمی» در گره گشایی از مشکلات مردم استان، تحقق «عدالت و پیشرفت» و رفع «فقر و تبعیض» کوشا باشید.
بازدارندگی رسانهای و افزایش تابآوری رسانهای در قبال تحرکات تبلیغاتی دشمنان، بدون بازسازی انقلابی در حوزهی فرهنگ و رسانه مقدور نیست و پیششرط آن شناختن و آگاهشدن از شرایط رسانه است.
بازدارندگی رسانهای و افزایش تابآوری رسانهای در قبال تحرکات تبلیغاتی دشمنان، بدون بازسازی انقلابی در حوزهی فرهنگ و رسانه مقدور نیست و پیششرط آن شناختن و آگاهشدن از شرایط رسانه است.
رییس جمهوری در حکم انتصاب استاندار یزد نوشت: امید است با اهتمام به مفاد «عهدنامه مدیران دولت مردمی» در گره گشایی از مشکلات مردم استان، تحقق «عدالت و پیشرفت» و رفع «فقر و تبعیض» کوشا باشید.
ایرنا نوشت: دولت به منظور پیشبرد برنامه های خود و مردم هم به منظور آگاهی از این برنامه ها و واقعیات کشور بیش از هرزمان دیگری به رسانه، به ویژه رسانه ای به گستردگی صداوسیما نیازمند هستند. از رهگذر تعامل دو سویه رسانه ملی با دولت و ملت می توان به عبور از چالش ها و بحران های موجود امیدوار بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رئیسجدید سازمان سینمایی گفت: به ضرورت تحول ساختارها و مدلها و استراتژی و کالبدشکافی و درون درمانی سینما نیاز داریم و برای ایجاد این تحول به تعبیر رهبری نیازمند بازسازی انقلابی هستیم. محمد خزاعی، پنجشنبه گذشته با حضور در جمع معاونان، مدیران کل و مدیران موسسات تابعه سازمان سینمایی رسما فعالیت خود را به عنوان رئیسسازمان سینمایی آغاز کرد و از خدمات...
بی شک اهالی سینما و رسانه و مسئولان فرهنگی برای شروع تحولات در سینما باید صبورتر و شکیباتر برخورد کنند.
آیت الله حسینی همدانی گفت: رزمایش های اخیر نماد قدرت بازدارندگی فعال ایران بوده و نشان می دهد که کشور ما با کسی روی امنیت، منافع و تمامیت ارزی خود شوخی ندارد.
ضرورت بازسازی انقلابی و تحول سینما در گام دوم انقلاب، از نکاتی بود که محمد خزاعی در اولین جلسه رسمی خود بر آن تأکید کرد.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: پیشرفت کشور در برابر وعده های دشمنان و خنده های بیگانگان به هیچ عنوان متوقف نخواهد شد و ملت ایران در برابر با دشمنان با مشت های گره کرده و قامتی استوار حاضر خواهند شد و با اقتدار راه و مسیر شهدا و امام و رهبری معظم انقلاب را ادامه خواهند داد.
وزیر کشور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به روابط و مناسبات دوستانه با کشورهای همسایه اهمیت ویژهای قائل است، گفت: در دولت جدید نیز همسایگان برای ما دارای اولویت هستند و توسعه روابط دوستانه با آنها تداوم مییابد.
کریمی گفت: یکی از الزاماتی که در گام دوم انقلاب باید به آن توجه شود تحقق مبارزه ملی و همه جانبه با فقر و محرومیت است که نهادهای انقلابی و دستگاه های خدمت رسان باید با انسجام همه جانبه آن را محقق کنند.
کریمی گفت: به برکت کنگره شهدای استان مرکزی نهضت تولید محتوا در حوزه دفاع مقدس با جدیت دنبال می شود یکی از دستاوردهای آن تهیه فرهنگ نامه 23 جلدی شهدا و چاپ بیش از 160 عنوان در حوزه های مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.