گرجی: رکابی شانس کسب مدال داشت / ضعف بزرگ چین مسابقات را لغو کرد
نایب رئیس بانوان فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی در واکنش به لغو مسابقه فینال الناز رکابی در ماده کمباین گفت: این مسئله ضعف بزرگ چین است، چون از شرایط آب و هوایی کشور خود خبر داشتند.
منصوره گرجی نایب رئیس بانوان فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی گفت: چینیها از شرایط آب و هوایی کشور خود مطلع بودند و میدانستند بارانی است پس باید مدیریت میکردند و مسابقات را در زمان دیگر و یا مکان دیگری برگزار میکردند.
وی با اشاره به این مسئله که اگر این مشکل در میزبانی کشور ما رخ میداد انتقادهای زیادی صورت میگرفت، اظهار داشت: ما هنگام برگزاری مسابقات سنگنوردی که در پارک ملت برگزار میکردیم شرایط بد آب و هوایی را هم در نظر میگرفتیم تا اگر مشکلی بوجود آمد مدیریت بحران کنیم.
نایب رئیس بانوان فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی در ادامه به برنامه ریزی الناز رکابی برای کسب مدال در بازیهای آسیایی اشاره و خاطرنشان کرد: الناز رکابی در مسابقات جهانی مدال برنز کسب کرده و برنامه ریزی او این بود که بعد از پشت سرگذاشتن مرحله نیمه نهایی مواد بولدرینگ و لید و رسیدن به فینال تمام توان خود را برای کسب مدال بگذارد که با توجه به دلیل بارندگی شدید با رای داوران مسابقه فینال لغو شد.
باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها