پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

گروسی نسبت به افزایش تنش‌ها درپی ترور دانشمند ایرانی هشدار داد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
گروسی نسبت به افزایش تنش‌ها درپی ترور دانشمند ایرانی هشدار داد

لندن - ایرنا - مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به افزایش تنش‌ها در پی ترور شهید دکتر «محسن فخری‌زاده» دانشمند ممتاز هسته‌ای و صنعت دفاعی ایران هشدار داد.

به گزارش ایرنا، رافائل گروسی در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای بدون محکومیت این اقدام تروریستی ابراز امیدواری کرد که چنین رویدادهایی در آینده رخ ندهد. وی افزود: من رئیس یک سازمان بین‌المللی هستم که با مقوله امنیت و صلح و عدم اشاعه سلاح هسته‌ای سر و کار دارد. لذا امیدوارم اوضاع تشدید نشود و بتوانیم [با ایران] در مسیری که باید همکاری کنیم.

تروریست‌های مسلح عصر جمعه - هفتم آذر ماه - با کمین در مسیر خودروی حامل شهید فخری‌زاده معاون وزیر دفاع و رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد دماوند، در عملیاتی انتحاری و مسلحانه، این دانشمند برجسته کشورمان را به شهادت رساندند.

پیشتر سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین سکوت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ماجرای ترور شهید زاده را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد که این سازمان در برابر حادثه یادشده مسئولیت فوری و اساسی دارد.

کاظم غریب آبادی تصریح کرد: از آژانس در وهله اول انتظار می رود که بطور شفاف موضع خود را در ارتباط با اقدام تروریستی اعلام نماید و قویا این عمل را محکوم نماید.

وی افزود: آژانس در برابر کشور عضوی که پذیرای بیشترین بازرسی های آن است و از طریق اجرای تعهدات مختلف، شفاف ترین برنامه هسته ای را دارد، اما دانشمندان آن در معرض تهدید ترور قرار دارند و یا ترور می شوند، و تاسیسات هسته ای آن نیز در معرض تعرض قرار دارند و یا مورد خرابکاری قرار می گیرند، مسئولیت فوری و اساسی دارد.

خبر در حال تکمیل است...

*س_برچسب‌ها_س*