یک‌شنبه 5 مرداد 1404

گروه‌ها و شبکه‌های پشت‌پرده اقدام تروریستی در دادگستری زاهدان شناسایی شوند

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
گروه‌ها و شبکه‌های پشت‌پرده اقدام تروریستی در دادگستری زاهدان شناسایی شوند

در پی حمله وحشیانه گروهک تروریستی جیش الظلم به دادگستری زاهدان، وزارت دادگستری با صدور بیانیه‌ای این اقدام کور و ضدانسانی را محکوم کرد.

به گزارش مشرق به نقل از وزارت دادگستری، در پی حمله وحشیانه گروهک تروریستی جیش الظلم به دادگستری زاهدان، وزارت دادگستری با صدور بیانیه‌ای این اقدام کور و ضد انسانی را محکوم کرد.

متن بیانیه وزارت دادگستری به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

صبح امروز در اقدامی کور و غیرانسانی، ساختمان دادگستری زاهدان هدف حمله گروهک تروریستی و منحوس جیش الظلم قرار گرفت.

سابقه شرارت‌ها و اقدامات غیرانسانی این گروهک منحط، در اذهان مردم شریف خطه مظلوم سیستان و بلوچستان همواره یادآور سیاست‌های ننگین، تفرقه‌افکنانه و تروریستی صهیونیسم بین‌الملل و استکبار جهانی است.

در شرایطی که کشور بزرگ و مردم عزیزمان در سوگ شهدای حمله وحشیانه رژیم صهیونی به سر می‌برند، شکی نیست که اینگونه اقدامات کور و غیرانسانی ایادی دست نشانده و مزدوران بی‌هویت استکبار جهانی، با هدف ایجاد ناامنی و خلل در سد آهنین ملت رقم می‌خورد که به حول و قوه الهی همچون اقدامات گذشته‌شان، نتیجه‌ای جز سرشکستگی و خفت برای آنان و اربابان مستکبرشان نخواهد داشت.

وزارت دادگستری جمهوری اسلامی ایران این اقدام غیرانسانی و تروریستی را قویاً محکوم می‌نماید و در کنار نهادهای قضائی، امنیتی و انتظامی، دستگیری و مجازات عاملان این اقدام سبوعانه را پیگیری می‌کند.

از خداوند متعال برای شهدای این اقدام تروریستی، علو درجات و برای مصدومین و آسیب‌دیدگان شفای عاجل و سلامتی مسالت داریم.

گروه‌ها و شبکه‌های پشت‌پرده اقدام تروریستی در دادگستری زاهدان شناسایی شوند 2