گریه ستاره تنیس جهان پس از شکست (عکس)
کارلوس آلکاراس، تنیسور جوان اسپانیایی پس از باخت به نواک جوکوویچ در فینال تورنمنت سینسیناتی به گریه افتاد.
به گزارش "ورزش سه"، کارلوس آلکاراس بعد از باخت در فینال هیجان انگیز سینسیناتی که سه ساعت و چهل و هشت دقیقه به طول انجامید روی نیمکت خود اشک میریخت.
شماره یک تنیس جهان در ست دوم یک قدم تا قهرمانی فاصله داشت و در ست سوم هم یک بریک تا پیروزی فاصله داشت اما در نهایت در هر دو ست با نتیجه 6-7 شکست خورد تا جوکوویچ مسابقهای که به گفته خود یکی از سختترین بازیهای تاریخ زندگیاش بود را ببرد.
آلکاراس و جوکوویچ دقیقا پنج هفته پس از پیروزی مرد اسپانیایی در فینال ویمبلدون با یکدیگر به رقابت پرداختند که این بار ستاره صرب بود که در گرمای شدید موفق شد آلکاراس را شکست بدهد.
بغض آلکاراس وقتی شکست که روی نیمکت نشست تا با حوله عرق خود را خشک کند و آشکارا اشک بر صورتش جاری شد. البته او به عنوان قهرمان دو گرند اسلم در سخنرانی پایانی مسابقه در حضور تماشاگران نیز احساساتی شد و به جوکوویچ تبریک گفت. او گفت که در حال حاضر صحبت کردن برایم سخت است اما اول از همه این پیروزی را به نواک تبریک میگویم.
به نظر میرسد نبرد این دو ستاره جوان و باتجربه تنیس به زودی در رقابتهای اپن آمریکا تکرار بشود.