پنج‌شنبه 28 فروردین 1404

گلایه مدیر تیم ایران از بی برنامگی مسابقات قهرمانی آسیا / فاطمی: همه باید به مهدوی‌کیا کمک کنند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
گلایه مدیر تیم ایران از بی برنامگی مسابقات قهرمانی آسیا / فاطمی: همه باید به مهدوی‌کیا کمک کنند

به گزارش خبرگزاری فارس، فراز فاطمی درباره آخرین وضعیت تیم ملی فوتبال امید قبل از بازی با ازبکستان اظهار داشت: وضعیت میزبانی از نظر هتل و و غذا و امکانات برگزاری در شهر قارشی در شان رقابتهای قهرمانی آسیا نیست. در تاشکند هم مشکلاتی داشتیم اما مثل قارشی چشمگیر نبود. در برنامه قبلی اعلام شده قرار نبود بازی سوم تیم ایران در شهر قارشی باشد و حتی قرار نبود در مرحله گروهی VAR داشته باشیم. قرار بود از این سیستم از مرحله یک چهارم استفاده شود که برنامه AFC تغییر کرد.

وی درباره توقع نتیجه گیری از تیم ملی امید در شرایطی که میانگین سنی‌اش دو سال پایین‌تر از تیم های دیگر حاضر در رقابت‌های زیر 23 سال قهرمانی آسیا است، گفت: باید به تصمیم مهدی مهدوی کیا سرمربی تیم امید که اسطوره فوتبال ایران است احترام گذاشت و همه باید به او کمک کنند چرا که هدف او پشتوانه سازی و آماده سازی تیم امید برای مسابقات مقدماتی المپیک پاریس است و به همین دلیل تیم ایران از بقیه تیمها دو سال کوچک تر است.

سرپرست تیم ملی امید در گفت و گو با سایت فدراسیون فوتبال عنوان کرد: بازیکنان زیر 21 سال در حال آبدیده شده هستند. نود درصد بازیکنان تیم امید در تیمشان بازی نمی کنند و حالا در این مسابقات در حال تجربه اندوزی هستند. پشت تصمیم مهدی کیا تفکری است که در نهایت به سود تیم امید ایران در رقابتهای مقدماتی المپیک پاریس خواهد بود.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید فراز فاطمی مدیر تیم ملی فوتبال امید تیم ملی فوتبال امید مهدی مهدوی کیا این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است