چهارشنبه 8 اسفند 1403

گنبدکاووس رتبه نخست پرورش ماهیان گرمابی گلستان را دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
گنبدکاووس رتبه نخست پرورش ماهیان گرمابی گلستان را دارد

گنبدکاووس - ایرنا - رییس اداره شیلات گنبدکاووس واقع در شرق گلستان اعلام کرد که این شهرستان با تولید 60 درصد ماهیان گرمابی، رتبه نخست تولید این گونه از ماهیان را در استان دارد.

غلامحسن قزاق روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر 200 مزرعه و آب‌بندان پرورش ماهی به مساحت دو هزار و 500 هکتار در سطح شهرستان فعال است که به پرورش چهار گونه ماهیان گرمابی شامل "فیتوفاک، کپور، آمور و بیگ‌هد" مشغول هستند.

وی با اشاره آغاز فصل صید ماهیان گرمابی در شهرستان گنبدکاووس، اضافه کرد: پیش بینی تولید امسال این نوع ماهیان باتوجه به بارش‌های خوب باران در روزهای آغازین امسال و آبگیری بموقع مزارع و آب‌بندان‌های پرورش ماهی، افزون بر 10 هزار تن است.

قزاق تصریح کرد: صید و برداشت ماهیان گرمابی در گنبدکاووس تا پایان امسال و ایام عید نوروز سال آینده ادامه دارد و مزارعی که برداشت آنها پایان می‌یابد، بلافاصله کار آبگیری را برای رهاسازی بچه ماهی برای سال آینده آغاز می‌کنند.

وی همچنین گفت: بخشی از تولید ماهیان گرمابی گنبدکاووس در این شهرستان و استان گلستان مصرف و بیشتر آن نیز به استان‌های دیگر کشور از جمله تهران ارسال می شود.

گنبدکاووس به دلیل شرایط اقلیمی خشک و نیمه بیابانی آن از شهرستان‌های مستعد پرورش ماهیان گرمابی در استان گلستان است.

*س_برچسب‌ها_س*