دوشنبه 20 اسفند 1403

گواردیولا

گواردیولا

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مجتبی حسینی پس از شکست سنگین پیکان مقابل سپاهان، اظهار داشت: در مورد نیمه دوم نمی‌خواهم صحبت کنم. به نظرم بازی 42 دقیقه بود. هر دو تیم موقعیت‌های خوبی داشتند. بازی روال خودش را داشت. بازی جوانمردانه و خوبی بود. تیم بزرگ سپاهان با این تشکیلات و با این مربی نیاز به کمک از جانب داور نداشت. وی افزود: اتفاقات عجیب و غریبی افتاد که برای فوتبال خجالت‌آور...

وب‌گاه مشرق نیوز

سرمربی تیم فوتبال پیکان به انتقاد از روند داوری به سود تیم سپاهان پرداخت و گفت: این اتفاقات برای فوتبال شرم آور است.

خبرگزاری تسنیم

کارشناس داوری فوتبال کشورمان عملکرد داور در اعلام پنالتی به نفع سپاهان و اخراج مهاجم پیکان در دیدار امروز این دو تیم را اشتباه دانست.

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: سرمربی تیم فوتبال پیکان بر این اعتقاد است که تیمی مانند سپاهان برای پیروزی نیاز به کمک‌های داوری ندارد.

خبرگزاری مهر

سرمربی تیم فوتبال پیکان به انتقاد از روند داوری به سود تیم سپاهان پرداخت و گفت: این اتفاقات برای فوتبال شرم آور است.

وب‌گاه ورزش سه

سرمربی پیکان کنایه های جنجالی ای به سپاهان و سرمربی این تیم نسبت داد.

خبرگزاری تسنیم

سرمربی تیم فوتبال پیکان بر این اعتقاد است که تیمی مانند سپاهان برای پیروزی نیاز به کمک‌های داوری ندارد.

وب‌گاه ورزش سه

دو باشگاه بایرن مونیخ و منچسترسیتی به دلیل پرتاب اشیا به درون زمین توسط هواداران‌شان در دیدارهای مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان توسط یوفا جریمه شدند.

وب‌گاه ورزش سه

پپ گواردیولا از اینکه تیمش با وجود بازی حساس چهارشنبه برابر رئال، روز یکشنبه باید به مصاف اورتون برود، عصبانی است.

وب‌گاه ورزش سه

ارلینگ هالند و اونای امری به عنوان بهترین بازیکن و بهترین مربی ماه آوریل لیگ برتر انگلیس انتخاب شدند و گل متئوس نونز (ولورهمپتون) به چلسی نیز گل ماه معرفی شد.

وب‌گاه ورزش سه

کارلو آنچلوتی معتقد است اگر فردا با ترکیبی متفاوت برابر ختافه قرار بگیرند، این مورد نباید باعث عصبانیت تیم های دیگر شود.

خبرگزاری تسنیم

مهاجم نروژی تیم فوتبال منچسترسیتی به عنوان بهترین فوتبالیست سال انگلیس انتخاب شد.

وب‌گاه ورزش سه

فدریکو والورده، ستاره رئال مادرید، می‌گوید به بازی برگشت برابر منچسترسیتی امیدوار است.

وب‌گاه ورزش سه

سایت اتلتیک می‌گوید ویلیام سالیبا و اولکساندر زینچنکو دو بازیکن مصدوم این تیم تا پایان فصل به ترکیب این تیم برنخواهند گشت.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

ژوزه مورینیو امشب در مقابل شاگرد سابقش ژابی آلونسو قرار می‌گیرد، کسی که ژوزه او را به پپ گواردیولا تشبیه کرده و گفته بود یک روز مربی بزرگی خواهد شد.