یاسوج
یاسوج
رئیس شبکه بهداشت شهرستان بویراحمد با اشاره به اینکه 67درصد مردم این شهرستان در مقابل کرونا واکسینه شدند گفت: کرونا متاسفانه جان 376نفر را تا کنون در شهرستان گرفته است.
وزیر کشور گفت: تلاش و مجاهدت سبب اثرگذاری میشود و نمانیدگان، مدیران و همه ما در برابر مردم و جایگاه خود مسئول هستیم.
استان دار سابق کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه قلب من با مردم استان است گفت: استان دارای ظرفیت های فراوان است و توانمندی های آن باید در کشور دیده شود.
وزیر کشور گفت: امروز موضع آمریکا و اروپا در مقابل ما ضعیفتر از قبل از انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب آقای رئیسی است.
وزیر کشور گفت: برای برگشت زائران اربعین حسینی از مرز عراق به داخل کشور تمهیدات لازم زمینی از طریق خط راه آهن و اتوبوس پیش بینی شده است.
وزیر کشور گفت: دولت مردمی باید ارتباطش را هر چه بیشتر با مردم عمیق کرده و مشکلات مردم را احساس کند.
وزیر کشور به منظور تکریم و معارفه استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد وارد یاسوج شد و با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو کرد.
وزیر کشور گفت: ملاک انتخاب استانداران لایق و مردمی بودن، متعهد و انقلابی بودن کارآمد بودن و قدرت حل مسائل مردم و مدیریت تعارضات محلی و منطقه ای است.
وزیر کشور به منظور تکریم و معارفه استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد وارد یاسوج شد و با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو کرد.
وزیر کشور گفت: مردمی و انقلابی بودن ملاک انتخاب استانداران در دولت سیزدهم است.
یاسوج - وزیر کشور گفت: مسئله اصلی ما اکنون مسائل اقتصادی و پرداختن به خواستها و مطالبات مردم است.
بازگشایی مدارس، شیوع گسترده کرونا و خاکریزهای ورود ممنوع به آبشار یاسوج حریف مسافران پایتخت طبیعت ایران نشد تا خودروهایی با پلاک غیر بومی میهمان کرونا باشند.
قصه تکراری تجمع زباله در جاده دوپشته دشت روم بویراحمد که ورودی شهر یاسوج نیز محسوب می شود، تمامی ندارد.